Închide meniul

Daniel Popa s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a fost umilită de CFR: „Ne-am făcut de râs”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 decembrie 2023, 22:57

Reclamă
Daniel Popa s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a fost umilită de CFR: „Ne-am făcut de râs

Daniel Popa s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a fost umilită de CFR

Daniel Popa, în timpul unui meci / Profimediaimages

Daniel Popa s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a fost umilită de CFR. Scorul final din derby-ul Clujului a fost neverosimil, 4-0 pentru echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui U Cluj a găsit cu greu explicaţii pentru prestaţia echipei sale. E o situaţie grea pentru U Cluj, după acest meci Ioan Ovidiu Sabău anunţând că vrea să părăsească banca tehnică a rivalei CFR-ului.

Daniel Popa s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a fost umilită de CFR: „Ne-am făcut de râs”

N-am putut să facem nimic. Nu ne-a surprins CFR-ul, cu totul altfel am arătat în cele două meciuri pe care le-am jucat (n.r.: contra lor).

Am început de la 1-0, nu-mi explic. Ne-am pregătit bine, dar atât am putut astăzi.

Probabil că ne-am văzut prea sus şi ne-au luat emoţiile. Suntem jucători cu experienţă, trebuia să arătăm altfel.

Reclamă

Suporterii au fost alături de noi, practic am jucat acasă, dar am jucat degeaba, pentru că punctele sunt la ei. Ne-am făcut de râs”, a declarat Daniel Popa pentru digisport.ro după CFR Cluj – U Cluj 4-0.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj: „Jucătorii au nevoie de o altă persoană”

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că vrea să plece de la U Cluj. Tehnicianul a avut o reacție dură după eșecul uluitor cu CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 4-0. Derby-ul Clujului, care a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul din Gruia, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit faptul că ar lua în calcul o plecare de la U Cluj. Totuși, tehnicianul „șepcilor roșii” a anunțat faptul că nu își va da demisia de la club, cel puțin momentan. Totodată, a dezvăluit ce mesaj a avut pentru jucători, care vor fi în vacanță până la cantonamentul echipei, de la începutul lunii ianuarie.

„Nu demisionez, dar poate jucătorii au nevoie de o altă persoană. O să discut și cu cei din conducere, dar poate ar trebui să se gândească și la altă variantă. Sunt principalul vinovat după acest rezultat.

Nu are rost să vorbim de tactică, nu e nimic de analizat astăzi. Este o diferență de valoare, de pregătire. Unii jucători sunt destul de fricoși încă, au nevoie de timp pentru maturizare. Jucătorilor le-am spus că le mulțumesc, le-am urat o vacanță frumoasă.

Eu sunt responsabil pentru această formă slabă, pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Ideea este că că nu demisionez, dar conducerea ar putea lua în calcul și varianta schimbării unui antrenor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

Bogdan Vătăjelu, şi el devastat după umilinţa echipei sale cu CFR Cluj

„Nu ne așteptam, nu îmi găsesc cuvintele. Trebuia 100% mai mult de la fiecare. E o seară incredibil de urâtă. Știam că este o seară incredibil de urâtă. Îmi pare rău, le cer scuze suporterilor, au fost minunați. Astăzi nu am fost în teren, îmi fac autocritica și asta este. Speram să terminăm altfel acest an, chiar îmi pare rău.

Nu ne-a surprins CFR, au fost greșelile noastre. E greu când pleci cu 0-1 din minutul 2. Astăzi chiar nu am fost prezent la meci, îmi pare foarte rău”, a spus Vătăjelu după înfrângerea umilitoare, cu 4-0, cu CFR Cluj.

Meciul din Gruia a început excelent pentru echipa lui Andrea Mandorlini. În minutul 2, Karlo Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap. A urmat apoi reușita lui Bîrligea, din minutul 41, dar și „dubla” lui Otele (min. 77 și min. 88). După acest rezultat, CFR este pe 2 în Liga 1, cu 36 de puncte, la 8 lungimi de liderul FCSB. De cealaltă parte, U Cluj este pe 8, cu 29 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și