Închide meniul
Video

EXCLUSIV | „Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?”. Ce răspuns a dat Ciprian Marica după ce Farul a redevenit liderul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 20:56

"Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?". Ce răspuns a dat Ciprian Marica

Ciprian Marica este acţionar la Farul / AntenaSport

  • Gică Hagi, lider cu Farul în Liga 1
  • Ciprian Marica, gata să îi facă statuie „Regelui”

Ciprian Marica aşteaptă să o vadă campioană pe Farul. „Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?„, a fost întrebarea la care Ciprian Marica, acţionarul clubului din Constanţa, nu a stat pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Merităm să ne faceți statuie. La ce condiții sunt în România, trebuie să ne faceți statuie„, a răbufnit „Regele” Hagi în 1998, la o conferinţă de presă de la echipa naţională. La 25 de ani distanţă, ar putea să devină campion cu Farul. A reuşit o performanţă similară în 2017, când echipa pe care o patronează şi o antrenează se numea Viitorul.

„Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?”. Ce a spus Ciprian Marica

(Reporter: Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?). Statuie Gică merică pentru multe lucruri. A demonstrat-o ca antrenor! Toţi marinarii, ca să zic aşa, ar fi foarte fericiţi să reuşească, să reuşim împreună să luăm campionatul„, a declarat Ciprian Marica pentru AntenaSport.

Reclamă

Fostul atacant al naţionalei României este încântat că Farul a câştigat la TAS şi va putea participa în preliminariile Champions League dacă va termina pe primul loc în Liga 1.

Este o veste importantă pe care o aşteptam, care bucură toţi fariştii şi nu numai. Toţi iubitorii fotbalului au înţeles că facem lucrurile aşa cum trebuie.

Reclamă

Au fost mulţi binevoitori care au încercat să ne pună beţe în roate şi să explice la FIFA că lucrurile nu sunt cum trebuie. Pe noi ne bucură această decizie„, a mai spus acţionarul Farului.

TAS a oferit verdictul final pentru Farul, iar trupa lui Gică Hagi a aflat că are drept de joc în competiţiile europene! Cazul constănţenilor s-a judecat pe data de 6 decembrie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, iar liderul din Liga 1 a avut câştig de cauză.

Vestea că Farul va putea evolua în competiţiile europene a fost publicată şi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB”, se arată în anunţul postat pe frf.ro.

Gică Popescu le dă peste nas rivalilor după ce Farul a câștigat la TAS

Gică Popescu s-a declarat fericit pentru decizia luată de TAS și nu a ezitat să le dea peste nas „haterilor” care se bucurau de problema cu care se confrunta Farul.

Rezultatul este cel pe care îl așteptam și ni-l doream. Am avut o apărare foarte bună la TAS. Am prezentat situația exact așa cum este ea în realitate. Noi credem că TAS a înțeles că lucrurile, pe care le-am făcut, au fost conforme regulamentului intern și internațional. Acum, rămâne să ne și clasificăm pe un loc care să ne ofere posibilitatea să jucăm în cupele europene.

Ce tensiune? N-am avut niciun fel de tensiune, numai haterii, care își doreau să nu participăm în cupele europene, erau fericiți! Noi aveam situația sub control, la modul că știam că am făcut lucrurile în regulă.

Normal că Farul deranjează echipele care sunt sub noi. Cum și pe noi ne deranjează cei care sunt în fața noastră. Probabil că adversarii noștri se bucură de răul nostru. Acum, sperăm ca noi să ne calificăm într-o competiție europeană. Deocamdată, mai este mult de jucat”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”