Închide meniul

Prima pe care au pregătit-o oficialii din Giuleşti, dacă Rapid o va învinge pe Dinamo: „Suntem pregătiţi 100%!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 16:50

Reclamă
Prima pe care au pregătit-o oficialii din Giuleşti, dacă Rapid o va învinge pe Dinamo: „Suntem pregătiţi 100%!

Prima pe care au pregătit-o oficialii din Giuleşti, dacă Rapid o va învinge pe Dinamo

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Profimedia

Oficialii din Giuleşti au prima pregătită pentru jucători, în cazul în care Rapid o va învinge pe Dinamo. Victor Angelescu a dezvăluit că fotbaliştii lui Cristiano Bergodi vor fi răsplătiţi, în cazul în care se vor impune în derby-ul cu rivalii alb-roşii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo se vor întâlni din nou în Liga 1, după o pauză de un an şi jumătate. Derby-ul „de foc” va avea loc în această seară, de la 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Prima pe care au pregătit-o oficialii din Giuleşti, dacă Rapid o va învinge pe Dinamo

Victor Angelescu a prefaţat derby-ul cu Dinamo şi a declarat că trupa lui Ovidiu Burcă a avut meciuri bune în acest start de sezon, motiv pentru care consideră că derby-ul va fi unul dificil pentru Rapid.

Acţionarul minoritar din Giuleşti a mai dezvăluit că jucătorii vor primi o primă în valoare de 30.000 de euro, în cazul în care vor obţine cele trei puncte din duelul cu Dinamo.

„Cu prima suntem 100% pregătiți, măcar să câștige ei. Nu știu exact cât e, se ocupă Daniel Niculae, dar bănuiesc că e 30.000, e făcută public, nu știu să vă zic 100%, dar probabil e în jurul acelei sume. Noi avem o grilă de premiere în funcție de adversar, nu o știu pe dinafară, dar probabil că e în jur de 30.000 de euro.

Reclamă

Dinamo figurează sus pentru că e și un derby de tradiție. Mie mi-a plăcut cum a arătat Dinamo. E pe un loc ok, jocul a arătat bine, nu văd de ce am trata-o ca pe o echipă din subsolul clasamentului”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo

Cristi Săpunaru agită apele înainte de Rapid – Dinamo. Căpitanul Rapidului a spus că nu ştie cu ce echipă ţine Ovidiu Burcă, actualul antrenor al celor de la Dinamo. Burcă a jucat la ambele echipe.

”Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, Farul, Craiova și Dinamo. E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Reclamă 4 / 0/3

Dugandzic e un jucător care ne ajută foarte mult. Acum îl avem și pe Albion, care e un jucător foarte valoros și ne va ajuta în acest meci.

Ne interesează să câștigăm meciurile cu un gol mai mult decât adversarul, nu vrem să facem scor, pentru că așa ajungem unde ne-am propus.

Am fost coleg cu Burcă la Progresul, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează. E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și