Închide meniul

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi: „E un foarte bun pedagog!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 14:17

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi: E un foarte bun pedagog!”

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi

Dănuț Lupu a vorbit despre echipa naţională a României / AS.ro

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi! Fostul component al naționalei României s-a declarat fascinat de faptul că „Regele” a reușit să-l revitalizeze pe Denis Alibec, cel care intrase într-un „con de umbră”, înainte să ajungă la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec are un sezon extraordinar la Farul, reușind să marcheze 11 goluri în 25 de partide.

Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi

Dănuț Lupu consideră că Gică Hagi este un foarte bun pedagog, acesta fiind unul dintre aspectele care l-au făcut pe Denis Alibec să revină la forma de altădată.

„A arătat că e și un foarte bun pedagog. Când un om trebuie lăudat, îl lauzi. Când e de criticat, trebuie să-l critici.

Ce are una cu alta? Puțini antrenori, sau poate niciun antrenor, nu au reușit să-l aducă pe Alibec în situația în care l-a adus Gică. Și chiar de două ori…

Reclamă

Șumudică nu l-a adus niciodată. Cu Șumudică, îți spun eu, făcea Alibec numai ce voia el. El îi făcea antrenamentele, cu Budescu… Jos pălăria, au câștigat campionatul… Dar și Oțelul a luat campionatul. Și Urziceni… Astra face parte din echipele astea care au luat campionatul și s-au desființat.

Nu trebuie să recunoaștem că ce a reușit Gică Hagi cu Alibec e de lăudat? Înseamnă că e un foarte bun pedagog. Cu mine, toată lumea spunea că Lucescu mă făcea să dau sută la sută din potențial. Dar de ce alții nu au reușit cu Alibec? Depinde foarte mult cum te motivează și vorbește un om cu tine.

Ceilalți antrenori veneau la mine și când le spuneam că mă doare piciorul răspundeau «Hai mă, du-te de aici… Nu am nevoie de vedete!». Nea′ Mircea mă lua de gât și-mi zicea: «Te doare? Bine… Uite, ăla mai face două ture… Tu nu poți să mai faci una?». Și mai făceam trei, numai de-al dracului… Dar când mă lua unul «Hai mă, nu mai poți? Dă-i drumul la baie!», ziceam și eu «Du-te, mă…» și mă duceam la baie.

Reclamă 4 / 0/3

Contează foarte mult cum vorbește un antrenor cu tine. Și Hagi are calitatea asta, a dovedit-o cu majoritatea jucătorilor care s-au întors. A reușit și i-a remotivat de a rejuca fotbal. Că ăia erau pe undeva de nu mai jucau”, a declarat Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

Denis Alibec, om de bază la echipa națională

Denis Alibec este unul dintre cei mai importanți oameni și la echipa națională. Acesta a reușit să marcheze un gol în partida Andorra – România, din prima etapă a preliminariilor EURO 2024, câștigată de „tricolori” cu 2-0.

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a declarat Denis Alibec, după Andorra – România 0-2.

Reclamă
Recomandări
  • Dănuț Lupu îl laudă pe Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și