Închide meniul
Video

Denis Alibec, prima reacție după golul marcat în Andorra – România 0-2: „Dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2023, 0:13

Denis Alibec, prima reacție după ce a marcat în Andorra - România 2-0

Denis Alibec, în timpul partidei dintre România și Andorra / Hepta

Denis Alibec a oferit prima reacție, după ce România s-a impus cu 2-0, în duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul s-a declarat fericit de victoria „tricolorilor” din primul meci din drumul către turneul final european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România 0-2, partida din preliminariile EURO 2024, a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, dar și în format live video, pe AS.ro. Denis Alibec și Dennis Man au marcat golurile victoriei „tricolorilor” lui Edi Iordănescu.

Denis Alibec, prima reacție după golul marcat în Andorra – România 0-2

Denis Alibec susține că România ar fi putut marca mai mult în duelul cu Andorra. Atacantul de la Farul își dorește victorie și în partida următoare a „tricolorilor”, cu Belarus, de pe teren propriu. Alibec a transmis și un mesaj pentru fanii români, care au făcut spectacol în tribunele arenei din Andorra.

„Trei puncte foarte importante pentru noi, cu siguranță puteam să marcăm mai mult și să jucăm mai bine. Important este că am reușit să câștigăm și să nu primim gol, mergem acasă să luăm cele trei puncte.

A fost primul meci, am avut câteva emoții, dar totuși meritam să marcăm mai mult. S-a văzut unitatea noastră, am început să fim o familie aici la națională, ceea ce este foarte important, cred că dacă o ținem pe drumul acesta, vom fi la EURO.

Reclamă

Important e că am câștigat, nu contează cine marchează. Asta vorbeam și înainte de meci, să câștigăm, și chiar nu contează cine marchează.

Ne-am simțit ca acasă, le mulțumim suporterilor că au venit în număr atât de mare alături de noi, cum o fac întotdeauna. Sperăm să fim alături de ei, să le demonstrăm că jucăm pentru țara noastră.

Cu Belarus ne-am propus să luăm cele trei puncte, asta e cel mai important, după vom vedea câte goluri le vom da”, a declarat Denis Alibec, după Andorra – România 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Reclamă
Recomandări
  • Denis Alibec, prima reacție după Andorra – România 2-0
  • Ce a declarat atacantul de la Farul, după golul marcat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și