Închide meniul

Dănuţ Lupu şochează din nou, după atacul la Gică Hagi: „Îmi doresc extrem de mult să ia FCSB-ul titlul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2023, 8:37

Dănuţ Lupu şochează din nou, după atacul la Gică Hagi: „Îmi doresc extrem de mult să ia FCSB-ul titlul!

Dănuţ Lupu vrea ca FCSB să ia titlul

Captură Antena Sport

Dănuţ Lupu şochează din nou, după atacul neaşteptat la adresa lui Gică Hagi. Lupu a spus că îşi doreşte ca FCSB să câştige titlul în acest an. FCSB se află pe locul 3 în clasament, la 5 puncte în spatele liderului Farul şi la 3 puncte în spatele campioanei de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu şi-a argumentat susţinerea pentru echipa lui Gigi Becali pentru faptul că aceasta are foarte mulţi jucători români. Dănuţ Lupu a câştigat două titluri de campion în România: unul cu Dinamo şi altul cu Rapid.

Dănuţ Lupu şochează din nou, după atacul la Gică Hagi

Eu zic de un an că îmi doresc extrem de mult, cu toate că nu am ținut niciodată cu FCSB, că mi-aș dori să câștige FCSB-ul campionatul asta numai datorită faptului că FCSB-ul are foarte mulți români cu care joacă. CFR-ul are trei români și restul străini. Nu putem să facem o echipă națională, atât timp cât noi promovăm jucători străini. Uite, jos pălăria ce face Hagi, ia toți copiii ăștia tineri din țară și încearcă să-i crească. Dacă stăm puțin și ne gândim, de 3-4-5 ani e singurul care promovează jucătorii tineri și îi vinde”, a spus Dănuţ Lupu pentru sport.ro.

Dănuţ Lupu a lansat un atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi, pe care nu vrea să îl numească „Rege”, aşa cum este supranumit fostul lider al Generaţiei de Aur.

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege”. Da! (n.r – Dobrin a fost ‘Rege’).

Reclamă

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r – Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r – Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, citat de fanatik.ro.

Ioan Andone a intervenit şi el în scandalul declanşat de declaraţiile lui Dănuţ Lupu. „Dănuț Lupu greșește. I-am avut colegi pe amândoi, mai mici decât mine amândoi, Gică Hagi e numărul 1. El e un tip de jucător tehnic care se compară cu Hagi, pe alt calapod. Dobrin, am apucat să joc și eu 2-3 meciuri împotriva lui, nu-l cunoaștem. Eu sunt convins că Dănuț Lupu nu avea cum să joace împotriva lui Dobrin. Dobrin avea tehncia statica, Hagi făcea totul în viteză”, a punctat Ioan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele lui Gică Hagi la Barcelona și Real Madrid

În cele două sezoane petrecute la Real Madrid, Gică Hagi a marcat 20 de goluri în 84 de meciuri. În tricoul blaugrana, şi-a trecut în cont 11 reuşite, în 51 de prezenţe. Alături de gruparea blanco, Gică a câştigat Supercupa Spaniei.

Cele mai multe trofee adjudecate de Gică Hagi au venit la Steaua şi la Galatasaray. Alături de militari, şi-a trecut în palmares trei titluri, Supercupa Europei şi două Cupe ale României. Cu turcii, a luat 4 titluri, două Cupe ale Turciei, două Supercupe, o Cupa UEFA şi o Supercupă a Europei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și