Închide meniul

Darius Olaru, discurs sincer după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Acum 15 etape nu ne mai gândeam la titlu”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 februarie 2023, 23:32

Darius Olaru, discurs sincer după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Acum 15 etape nu ne mai gândeam la titlu

Darius Olaru, uluit că a rămas fără antrenor la FCSB

Darius Olaru, într-un meci al lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru, discurs sincer după CFR Cluj – FCSB 0-1. Mijlocaşul roş-albaştrilor a recunoscut că acum 15 etape nu se mai gândea la titlu dar, după victoria cu CFR Cluj, speră din nou să devină campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost în culmea fericirii după ce FCSB a dat lovitura la Cluj şi a învins CFR Cluj. Malcom Edjouma a marcat singurul gol al partidei.

Darius Olaru se gândeşte din nou la titlu după victoria de pe terenul campioanei. Olaru a recunoscut că a fost o perioadă în care nu se mai gândea la titlu. FCSB a urcat pe locul 4 şi s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj.

Darius Olaru, discurs sincer după CFR Cluj – FCSB 0-1

Am câştigat şi a fost o victorie frumoasă. Ăsta e fotbalul, după ce în etapa trecută am pierdut. Cred că în prima repriză am avut multe situaţii de a marca, în a doua am intrat în jocul lor, dar ne bucurăm că pe final a reuşit Malcom să marcheze.

O victorie foarte frumoasă, am meritat această victorie, ne dă moral pentru viitor. Acum vreo 15 etape eram la 20 de puncte, nu ne gândeam la titlu, şi acum ne-am apropiat pas cu pas. Vedem la sfârşitul campionatului unde vom fi”, a spus Darius Olaru la digisport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma, după CFR Cluj – FCSB 0-1: „E greu să îi dai gol CFR-ului! A fost foarte frig”

Malcom Edjouma a fost în culmea fericirii după CFR Cluj – FCSB 0-1. Malcom Edjouma a marcat singurul gol al derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul celor de la FCSB a finalizat cu eleganţă o pasă perfectă venită de la Octavian Popescu.

Sunt fericit şi este o victorie de 3 puncte. A fost extrem de dificil să dau gol pentru că CFR Cluj are o defensivă foarte bună. Sunt fericit că am reuşit să dau golul victoriei. Fiecare meci este important, acum ne gândim deja la viitorul meci. A fost foarte frig. Eu cred că a fost prea frig„, a spus Malcom Edjouma la digisport.ro.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Roș-albaștrii au răpus campioana, în gerul din Gruia! Malcom Edjouma, eroul lui Mihai Pintilii

CFR Cluj – FCSB 0-1. Roș-albaștrii au răpus campioana, în gerul din Gruia! Malcom Edjouma a marcat unicul gol al derby-ului de la Cluj și a devenit eroul lui Mihai Pintilii. Mijlocașul francez a dat lovitura în minutul 88, după o pasă superbă oferită de Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu.  Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB).  În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii.

Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și