Închide meniul
Foto

Darius Olaru, „dublă” de senzație în FCSB – FC Hermannstadt. A scris istorie în tricoul „roș-albastru”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 20:57

Darius Olaru, „dublă” de senzație în FCSB – FC Hermannstadt. A scris istorie în tricoul „roș-albastru”

Darius Olaru gol senzațional FCSB - FC Hermannstadt

Darius Olaru / Profimedia

Darius Olaru a reușit o „dublă” de senzație în FCSB – FC Hermannstadt. Căpitanul vicecampioanei are un sezon excepțional și a ajuns la 10 goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FC Hermannstadt contează pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Duelul de pe Arena Națională este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru, „dublă” de senzație în FCSB – FC Hermannstadt. A deschis scorul în minutul 22

În minutul 22 al partidei, Alexandru Băluță se afla într-o zonă periculoasă, mai exact în careul echipei din Sibiu. Jucătorul vicecampioanei a reușit să trimită o centrare în cealaltă parte a careului, acolo unde era Darius Olaru.

Căpitanul echipei pregătite de Elias Charalambous era într-o poziție excelentă și a lovit mingea din prima. Balonul trimis de acesta, din voleu, s-a oprit direct în poarta celor de la FC Hermannstadt, având în vedere faptul că portarul lui Marius Măldărășanu a fost surprins de execuția mijlocașului de la FCSB (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Astfel, scorul de pe tabelă a fost modificat, iar „roș-albaștrii” s-au aflat în avantaj, datorită golului marcat de Olaru. Interesant este faptul că mijlocașul echipei naționale a ajuns într-o poziție în care, în mod normal, ar fi trebuit să se afle un atacant. Totuși, această tactică a vicecampioanei se pare că a dat roade încă din debutul partidei.

Reclamă

De asemenea, Darius Olaru a reușit „dubla” în minutul 45 al partidei. Căpitanul „roș-albaștrilor” a trimis un șut pe jos, de la distanță, și l-a învins, din nou, pe Căbuz. Astfel, Olaru a ajuns la cel mai bun sezon din punct de vedere al cifrelor, de când s-a transferat la FCSB. A ajuns la 10 goluri stagionale, odată cu aceste reușite.

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre Baba Alhassan (23 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) care au semnat deja cu liderul Ligii 1.

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, Charalambous a recunoscut că abia aşteaptă să îi aibă în lot pe cei doi jucători. Totuşi, i-a avertizat că vor avea mult de muncă pentru a fi titulari la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

”O să îl avem în echipă (n.r. pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă.

Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Pe Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, a declarat Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și