Închide meniul

Darius Olaru este la mare căutare în această iarnă. Căpitanul de la FCSB, urmărit de o nouă formație din occident

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 19:53

Reclamă
Darius Olaru este la mare căutare în această iarnă. Căpitanul de la FCSB, urmărit de o nouă formație din occident

Darius Olaru este la mare căutare în această iarnă

Darius Olaru / Profimedia

Darius Olaru este la mare căutare în această iarnă. Golgheterul din Liga 1 este urmărit de mai multe formații din vestul Europei, pentru un eventual transfer care i-ar putea umple conturile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a aflat de interesul unor formații precum Monza, din Serie A, dar și Anderlecht, din Belgia, acum au apărut zvonuri conform cărora o nouă echipă este pe urmele mijlocașului din lotul lui Elias Charalambous.

Darius Olaru este la mare căutare în această iarnă. Anunțul făcut de presa din Belgia

Potrivit informațiilor oferite de voetbalnieuws.be, Darius Olaru se află pe lista celor de la Gent. Mijlocașul cotat la suma de 6,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, i-a impresionat pe belgieni, care l-au descris drept fiind un jucător care „impresionează prin capacitatea de efort”.

Totuși, jurnaliștii publicației anterior au notat faptul că prețul pe care Gigi Becali îl cere pentru transferul căpitanului este prea mare.

„Darius Olaru, un mijlocaş de 25 de ani al celor de la FCSB, impresionează prin capacitatea de efort, infiltrările sale şi energia fără de sfârşit.

Reclamă

Antrenorul român Ioan Sabău îl laudă pe Darius Olaru, ca fiind un jucător care loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, capabil să atace, dar şi să se apere, cu o inspiraţie foarte mare în faţa porţii.

Nu este surprinzător faptul că jucătorul de 25 de ani este o adevărată senzaţie în fotbalul românesc, iar FCSB speră să profite financiar de pe urma sa. Patronul Gigi Becali a declarat în mod explicit că Olaru nu poate pleca fără 7.000.000 de euro.

Pe lângă preţul (prea) ridicat pentru Olaru, AA Gent se confruntă şi cu interesul mai multor formaţii, precum Anderlecht, Monza şi Torino”, au notat belgienii.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica, mesaj direct pentru Darius Olaru. Analiza oficialului de la Farul

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că FCSB a arătat cel mai bine la începutul acestui sezon. De asemenea, acesta a lăudat campania de transferuri a echipei patronate de Gigi Becali și este de părere că actuala vicecampioană merită să fie pe primul loc.

Totodată, acesta a menționat faptul că Darius Olaru ar fi un fotbalist mult mai bun, dacă nu s-ar mai „văicări”.

”Nimic nu e jucat, chiar dacă este această diferență de puncte. FCSB a demonstrat că este cea mai în formă echipă și a furat startul. Altă dată porneau mai greu motoarele, dar acum au fost prezenți la start. Să vedem ce va aduce pauza competițională pentru că vin jucători noi. FCSB s-a mișcat cel mai mult pe piața transferurilor și cel mai notabil.

Investesc cel mai mult și nu întâmplător sunt pe primul loc. Ce e bine este că niște jucători talentați au devenit certitudini. Aici mă refer la Coman, care a luat lucrurile în serios, și apoi Olaru, care dacă nu ar mai avea văicărelile alea pe teren cu tragerile de timp… e un jucător excelent”, a spus Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și