Închide meniul

Darius Olaru, gest incredibil după ce a fost scos din lot de Edi Iordănescu! I-a uluit pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2023, 20:48

Reclamă
Darius Olaru, gest incredibil după ce a fost scos din lot de Edi Iordănescu! I-a uluit pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Scenariu teribil pentru Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Darius Olaru a făcut un gest incredibil după ce a fost scos din lot de Edi Iordănescu. Mijlocaşul a surprins pe toată lumea, la două zile după ce a fost exclus din lotul reprezentativei tricolore chiar înaintea meciului cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un schimb dur de replici între şefii FCSB-ului şi Edi Iordănescu. În comunicatul FRF s-a precizat faptul că Olaru a acuzat probleme medicale, dar informaţia a fost negată vehement de Mihai Stoica şi Gigi Becali.

Darius Olaru a făcut un gest incredibil după problemele de la naţionala României

Chiar dacă ar fi trebuit să fie liber pentru două zile, Darius Olaru s-a prezentat încă de azi la antrenamentul FCSB-ului. Mai mult, a refuzat propunerea medicilor roş-albaştrilor de a fi supus unor investigaţii suplimentare.

Potrivit gsp.ro, Olaru nu a acuzat nicio problemă medicală şi s-a antrenat normal, alături de coechipieri. Mai mult, a fost unul dintre cei mai combativi fotbalişti ai FCSB-ului şi i-a surprins pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Fotbalistul cotat la 5.3 milioane de euro a renunţat la o zi de vacanţă şi trage tare pentru meciul cu FC Voluntari, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Olaru a fost rezervă în duelul Belarus – România, scor 0-0. A fost introdus pe teren de Edi Iordănescu în minutul 77, în locul lui Screciu.

Reclamă

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important„, răbufnise Gigi Becali.

Edi Iordănescu a răspuns acuzaţiilor şi a anunţat că staff-ul medical i-a transmis că Olaru resimte dureri. „Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează„, a afirmat selecţionerul.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru

Medicul echipei naţionale, Claudiu Stamatescu, a oferit detalii despre situaţia lui Darius Olaru. Acesta a dezvăluit că mijlocaşul a resimţit dureri la antrenamentele de sâmbătă, şi a vrut să-l menajeze pentru duelul cu Andorra, pentru ca acesta să nu fie accidentat de un „ţărănoi” (n.r. aşa i-a numit Mihai Stoica pe jucătorii Andorrei).

Replica lui MM nu a întârziat să apară, şi i-a adresat medicului „tricolorilor” un set de întrebări. Acesta s-a declarat revoltat de faptul că FCSB nu a fost anunţată de probleme cu care s-a confruntat Olaru.

De asemenea, Mihai Stoica a transmis că există o lipsă de comunicare în cadrul FRF, subliniind că medicul naţionalei a declarat că Olaru a lovit greşit o minge, în timp ce selecţionerul a declarat că mijlocaşul a călcat strâmb.

Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă și la următorul set de întrebări?

– De ce nu ne-ați informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?

– Dacă ați fost atât de ocupați vineri seara și n-ați avut timp/chef să-i trimiteți măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-ați făcut-o sâmbătă dimineață?

– De ce n-ați luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineață?

Reclamă

– De ce nu l-ați trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?

– L-ați investigat și altfel, în afara consultului clinic, sau ați considerat că nu e cazul?

– De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicații puerile (antrenament fără intensitate etc)

– De ce vă lăudați cu “comunicarea” când n-ați considerat că ar trebui să apăsați câteva taste pt a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă și aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate?

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecționerul spune în conferință de presă că Olaru a călcat greșit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greșit după ce a lovit rău mingea…”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și