Închide meniul
NEWS ALERT

Darius Olaru, la un pas de transferul în Serie A! Căpitanul FCSB-ului a plecat deja în Italia. Câți bani poate primi Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 decembrie 2023, 10:34

Darius Olaru, la un pas de transferul în Serie A! Căpitanul FCSB-ului a plecat deja în Italia. Câți bani poate primi Gigi Becali

FCSB - UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Darius Olaru şi Adrian Şut, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Darius Olaru este la un pas de transferul în Serie A. Căpitanul FCSB-ului este aproape de a pleca de la liderul Ligii 1. Deja ar fi ajuns în Italia și poate da marea lovitură a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monza este echipa care insistă pentru internaționalul român. Oficialii clubului au fost pe Arena Naţională la meciul cu Hermannstadt, pentru a-l urmări pe Olaru. S-au convins după ce mijlocașul a semnat o dublă și a ajuns la 10 goluri stagionale. Este cel mai bun marcator din Liga 1.

Darius Olaru, la un pas de transferul în Serie A!

Potrivit gsp.ro, Darius Olaru a plecat zilele trecute în Italia și sunt șanse foarte mari să semneze cu Monza. Echipa aflată pe locul 11 în Serie A l-a mai dorit și în trecut pe jucătorul de la FCSB.

Acum este mai aproape ca niciodată pentru a-l transfera pe cel mai în formă fotbalist al vicecampioanei României. Olaru are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, iar Gigi Becali nu se poate împotrivi mutării, în cazul în care suma intră în conturile FCSB-ului.

Cota de piață a lui Darius Olaru este într-o continuă creștere. A ajuns la 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 10 goluri și 2 pase decisive a reușit Olaru în cele 21 de meciuri ale actualului sezon din Liga 1.

Reclamă

Darius Olaru visează deja la EURO 2024

Darius Olaru visează la EURO 2024, după ce FCSB a încheiat anul cu o victorie. Mijlocașul vicecampioanei a vorbit despre obiectivele sale de pe plan personal, la finalul meciului cu Poli Iași.

După meciul cu Poli Iași, Darius Olaru a fost euforic, având în vedere faptul că echipa sa s-a distanțat la mai multe puncte de CFR Cluj, dar și pentru faptul că „roș-albaștrii” vor merge în vacanță cu o victorie în ultimul meci al anului. De asemenea, căpitanul de la FCSB a vorbit și despre o posibilă convocare la EURO 2024.

Cred că am făcut un meci foarte bun în această seară. Am avut foarte multe acțiuni, mă bucur de această victorie. Mă gândeam că o să fie cel mai greu meci din acest an, dar am făcut o partidă foarte bună. Am meritat cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am gândit doar la victorie. Este bine că am încheiat așa anul, dar am dat cu piciorul la unele situații bune, de a crește diferența față de CFR Cluj. Totuși, să sperăm că mâine și poimâine se vor încurca și adversarele. În play-off se va da bătălia.

Am ratat titlul anul trecut, anul acesta am început foarte bine, cred că merităm această diferență de puncte. Cu toții ne dorim să câștigăm campionatul. Vreau să fiu și la EURO, dar mai este mult, trebuie să arăt că merit să fiu acolo”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și