Închide meniul

Darius Olaru, mesaj războinic înainte de derby-ul cu Rapid: „Ne gândim la revanșă! Să fie anul nostru”

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 16:11

Reclamă
Darius Olaru, mesaj războinic înainte de derby-ul cu Rapid: Ne gândim la revanșă! Să fie anul nostru”

Darius Olaru a transmis un mesaj războinic înainte de derby-ul cu Rapid

Darius Olaru, în timpul unui meci la FCSB / Profimedia

Darius Olaru a transmis un mesaj războinic înainte de derby-ul cu Rapid. Căpitanul celor de la FCSB a vorbit despre obiectivele echipei sale, înainte de ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și FCSB este programată sâmbătă, de la ora 20:00. Marele derby de pe Arena Națională a va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru, mesaj războinic înainte de derby-ul cu Rapid

Căpitanul celor de la FCSB a spus că echipa vrea să își ia revanșa în fața celor de la Rapid și să facă un pas important, înainte de debutul play-off-ului.

Totuși, Darius Olaru a spus că duelul de vineri nu este unul decisiv, având în vedere diferența de puncte dintre cele două formații.

Totodată, mijlocașul de la FCSB a vorbit și despre cum a trăit suspendarea de două etape, pe care a primit-o după ce a încasat un cartonaș roșu în duelul cu FC Botoșani, câștigat de liderul Ligii 1 cu scorul de 3-2.

Reclamă

„Revin după suspendare. Mi-am lăsat echipa într-un moment mai greu, dar s-au descurcat și fără mine. Au fost și momente grele. La finalul meciului cu Petrolul îmi venea din tribună să intru pe teren și să îmi ajut colegii. Suntem avantajați pentru că ne disputăm meciurile pe Arena Națională. Nu este un meci decisiv. Totul se va juca în play-off. Ne gândim la o revanșă acum.

Suntem mult mai montați. Vrem să tragem toți la căruță și să fie anul nostru. Ne-am maturizat mai mulți jucători. Am păstrat același nucleu de jucători. Eu nu mă gândesc la titlul de golgheter. Sunt sigur că el va câștiga acest trofeu. Am mai multă libertate pe fază ofensivă”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a transmis că duelul cu marea rivală nu este o finală, fiind un meci „ca oricare altul”.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a declarat Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și