Închide meniul

Darius Olaru, pe radarul lui Rangers! Veste uriașă pentru Gigi Becali: mijlocașul de la FCSB ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 19:05

Darius Olaru, pe radarul lui Rangers! Veste uriașă pentru Gigi Becali: mijlocașul de la FCSB ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

Gigi Becali negociază transferul lui Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Darius Olaru a intrat pe radarul lui Rangers. Gigi Becali ar putea da marea lovitură cu mijlocașul de 24 de ani, care a impresionat la FCSB în ultimele două sezoane. Dacă se va materializa mutarea, Olaru va deveni coleg cu Ianis Hagi la vicecampioana Scoției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a devenit om de bază la FCSB după transferul din 2020, de la Gaz Metan, iar ulterior a bifat și primele selecții la naționala României.

Darius Olaru a intrat pe radarul lui Rangers!

Prestațiile solide reușite de Darius Olaru le-a atras atenția celor de la Rangers. Porivit Prosport, echipa scoțiană, pentru care evoluează și Ianis Hagi, și-a trimis scouterii la ultimele două meciuri disputate de FCSB în play-off-ul din Liga 1, din sezonul precedent. Conducătorii de Ibrox vor lua o decizie finală în privința unui eventual transfer în această vară.

În cazul în care vor hotărî să-l aducă în Scoția, oficialii lui Rangers vor fi nevoiți să scoată din conturi o sumă răsunătoare. Gigi Becali a anunțat că prețul mijlocașului de 24 de ani pornește de la 10 milioane de euro.

Rangers nu este singurul club de renume din Europa interesat de serviciile lui Darius Olaru. Recent, în presa internațională s-a scris că West Ham și Torino îl monitorizează pe internaționalul român.

Reclamă

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Olaru a adunat 6 selecții și la echipa națională, după debutul din vara anului 2021, contra Georgiei. Mijlocașul de 24 de ani a jucat în două din cele 3 meciuri ale „tricolorilor” din actuala campanie de Nations League. Olaru a bifat 45 de minute în partida cu Muntenegru și 68 de minute în duelul cu Finlanda.

În prezent, Darius Olaru este cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase: „Dinamo m-a ofertat cu un salariu destul de mare!”

Florin Tănase regretă retrogradarea lui Dinamo. „Câinii” au ajuns în Liga 2 pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, dar căpitanul FCSB nu este surprins. Acesta a urmărit momentul istoric alături de coechipierii de la echipa naţională.

De asemenea, Tănase a dezvăluit că a primit o ofertă de la Dinamo când avea 16 ani:

„Sincer, nu m-a surprins, dar eu unul nu-mi doream să retrogradeze. Era frumoasă rivalitatea noastră, erau derby-uri cu stadioane pline și adrenalină. Meciuri pentru care te apuci de fotbal. Steaua – Dinamo e cel mai frumos derby din fotbalul românesc și acum nu-l mai avem.

Da, normal că m-am uitat. Chiar și mie mi-a părut rău că Dinamo a retrogradat! Erau supărați și unii colegi de-ai mei de la lot, dinamoviști, dar era de așteptat să se ajungă aici. S-au adunat prea multe în ultimii ani la Dinamo și cred că era cam greu să scape de datorii.

Da, am avut înainte să merg la Hagi. Țin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton. Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo și îmi ofereau cazare în București și un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea și Hagi la Academie și atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. „Merg la Hagi!”, i-am zis. Prin 2000 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”, a declarat Florin Tănase, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Darius Olaru, pe radarul lui Rangers
  • Veste uriașă pentru Gigi Becali: mijlocașul FCSB ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și