Închide meniul

Darius Olaru, în vizorul lui Torino! Mijlocașul de la FCSB a fost monitorizat de italieni la meciul România – Finlanda 1-0. Câți bani cere Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iunie 2022, 11:56

Darius Olaru, în vizorul lui Torino! Mijlocașul de la FCSB a fost monitorizat de italieni la meciul România – Finlanda 1-0. Câți bani cere Gigi Becali

Darius Olaru, luat la ţintă în Andorra - România 0-2

Darius Olaru, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Darius Olaru se află în vizorul italienilor de la Torino. Mijlocașul de la FCSB a fost urmărit de scouterii clubului din Serie A la meciul câștigat de România contra Finlandei, scor 1-0, în Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a reușit o prestație excelentă în tricoul naționalei la meciul din Giulești. Jucătorul de 24 de ani a obținut incluvis penalty-ul din minutul 16, ratat de George Pușcaș.

Darius Olaru, în vizorul lui Torino!

Potrivit Spotmedia, scouterii lui Torino s-au aflat în tribune și l-au monitorizat pe Darius Olaru, fiind impresionați de jocul său. Oficialii italieni l-ar putea urmări din nou la treabă pe mijlocașul FCSB-ului la partida cu Muntenegru, din această seară (ora 21:45), transmisă în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gigi Becali își dorește să dea o lovitură financiară uriașă cu Darius Olaru. Patronul FCSB cere suma de 10 milioane de euro în schimbul jucătorului venit în 2020 de la Gaz Metan.

Cotat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Olaru a avut evoluții din ce în ce mai consistente la FCSB, care l-au propulsat la echipa națională.

Reclamă

Mijlocașul de 24 de ani a jucat în două din cele 3 meciuri ale „tricolorilor” din actuala campanie de Nations League. Olaru a bifat 45 de minute în partida cu Muntenegru și 68 de minute în duelul cu Finlanda.

În sezonul trecut din Liga 1, Darius Olaru a marcat 6 goluri și a oferit 12 assist-uri pentru FCSB, în 36 de apariții.

Torino a încheiat pe locul 10 în sezonul precedent din Serie A, cu 50 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu are mare încredere în „tricolori” înainte de România – Muntenegru

Antrenorul lui CFR Cluj rămâne alături de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. „Bursucul” consideră că victoria cu Finlanda, scor 1-0, va conta enorm pentru moralul echipei noastre naționale.

Dan Petrescu este convins că România va învinge și Muntenegru, în Giulești. Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, tehnicianul campioanei din Liga 1 a dezvăluit că Iordănescu Jr. l-a contactat recent:

„Echipa națională trebuie susținută. Chiar dacă e ‘pe tobogan’, dacă merge rău, nu o ajutăm criticându-i nonstop pe antrenor și pe jucători. Au nevoie de încurajări. Și antrenorul are nevoie de încurajări, indiferent cine e. Antrenorii trebuie să fie susținuți. Și ei trebuie să se respecte între ei. Nu e bine să joace sub presiune maximă.

Aveau nevoie să câștige (n.r. – cu Finlanda, scor 1-0). Dacă câștigă și meciul următor (n.r. – cu Muntenegru), și îl câștigă sigur, o să fie altă stare de spirit. Jucătorii au simțit ce înseamnă să câștigi un meci, să dai un gol. Bancu a simțit ce înseamnă să dea gol, că nu prea a dat la națională. A fost un spirit extraordinar. Publicul, care a fost senzațional, l-a făcut pe Niță să apere, iar jucătorul lor să dea pe lângă poartă (n.r. – la paradă senzațională reușită de Florin Niță în fața lui Pohjanpalo).

Dacă Edi Iordănescu are nevoie de un sfat, știe că mă poate suna oricând. Chiar m-a sunat. Dar nu mă dau mare specialist, sunt antrenor. Alții sunt specialiști și pot să îi spună ce vor. Dar eu, dacă am ceva să îi spun, îi spun lui. Hai să susținem Românie, nu pe Edi.”, a spus Dan Petrescu, la AS.ro LIVE.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și