Închide meniul
Video

David Miculescu a ajuns la Palatul lui Gigi Becali! Atacantul va semna cu FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 12:39 / Actualizat: 29 mai 2023, 20:47

Antena Sport

David Miculescu a ajuns la Bucureşti pentru a semna cu FCSB. Atacantul de 21 de ani e aşteptat de Gigi Becali la Palat, unde va semna noul contract. În schimbul său, patronul roş-albaştrilor le va plăti celor de la UTA Arad 1.7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Update 12.00: David Miculescu a ajuns la Palatul lui Gigi Becali, unde va semna cu FCSB.

David Miculescu a ajuns la Bucureşti pentru a semna cu FCSB

Tânărul atacant a oferit şi prima reacţie după ce a ajuns la aeroport, unde a fost aşteptat de tatăl său.

Reclamă

Sunt pregătit, dar nu pot să zic foarte multe, am venit la nişte discuţii şi pot să spun mai multe doar după ce voi semna contractul. Normal, sunt optimist, abia aştept, dacă voi semna contractul, să îmi ajut echipa şi să câştigăm. Gică Hagi a fost idolul meu!”, a fost reacţia lui Miculescu.

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali plăteşte clauza de reziliere a lui David Miculescu

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali plăteşte clauza de reziliere a lui David Miculescu. Patronul FCSB sparge banca şi va plăti 1.700.000 de euro pentru „perla” Aradului.

Gigi Becali plăteşte o sumă imensă pentru David Miculescu. Patronul FCSB a decis să plătească o sumă uriaşă, surprinzătoare pentru condiţiile actuale din fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Sursele Antena Sport susţin că Becali a decis să plătească întreaga clauză de reziliere pentru David Miculescu pentru a deţine toate drepturile asupra jucătorului şi să nu mai fie nevoit să împartă banii în cazul unui transfer. Astfel, Becali nu mai vrea să repete situaţia cu Olimpiu Moruţan, pentru care este nevoit să îi plătească şi acum o sumă de bani lui Valeriu Iftime, după transferul jucătorului la Galatasaray.

EXCLUSIV | Gigi Becali: „Eu plătesc 1.700.000!

Patronul lui FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că va achita luni suma integrală. Nu mai aşteaptă să primească banii pe Florin Tănase şi îşi doreşte să îl vadă pe Miculescu pe teren în Dunajska Streda – FCSB. Meciul din Conference League este programat miercuri.

„Nu s-a făcut încă. Se face luni, când plătesc clauza. (Reporter: Deci trebuie să plătiţi clauza de 1.700.000 de euro) Păi dacă nu vor ăia de la UTA, atunci plătesc clauza şi gata, la revedere! Ce treabă am eu cu Tănase (n.r. dacă aşteaptă banii pe Florin Tănase)? Dacă eu hotărăsc ceva…. dacă vreau să cumpăr mere, stau să vând pere?

Pe mine nu mă mai interesează cine deţine şi ce deţine. Eu când am plătit clauza să împartă banii cum vor, nu mă mai interesează. Eu plătesc 1.700.000 şi cine deţine e problema lor. Eu îi bag banii în cont şi îi atenţionez: ‘Ţi-am plătit clauza şi gata!’.

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • David Miculescu a ajuns la Bucureşti pentru a semna cu FCSB
  • Atacantul e aşteptat de Gigi Becali la Palat

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și