Închide meniul

David Miculescu a dat vina pe teren, după UTA – FCSB 3-1: „A trebuit să jucăm minge lungă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 23:26

David Miculescu a dat vina pe teren, după UTA – FCSB 3-1: „A trebuit să jucăm minge lungă!

David Miculescu a dat vina pe teren, după UTA - FCSB 3-1

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB/ Profimedia

David Miculescu a dat vina pe teren, după ce FCSB a plecat învinsă de la UTA, scor 3-1, într-un meci din etapa a 29-a din Liga 1. Atacantul a declarat că suprafaţa de joc de la Arad a fost una foarte proastă, motiv pentru care jucătorii roş-albaştrii nu şi-au putut dezvolta jocul aşa cum trebuie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat şansa de a se apropia de liderul Farul, care s-a încurcat în această rundă. Roş-albaştrii au fost învinşi de UTA, o formaţie din subsolul clasamentului, cu un scor categoric.

David Miculescu a dat vina pe teren, după UTA – FCSB 3-1

David Miculescu a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a fost învinsă categoric de UTA. Fostul atacant al arădenilor a mărturisit că atât el, cât şi coechipierii săi, au fost nevoiţi să-şi schimbe maniera de joc, din cauza gazonului prost de la Arad.

Pe de altă parte, Miculescu a mai mărturisit că FCSB nu a profitat de şansa de a se apropia de rivalele de pe primele locuri din Liga 1.

„Am vorbit înaintea meciului,. Am zis să batem ca să fim acolo sus. Terenurile astea nu ne avantajează. Noi pasăm, ținem de minge, dar azi a trebuit să jucăm doar minge lungă.

Reclamă

Coman a înscris, și, înainte de pauză, puteam să fac 2-1 și era alt rezultat la final. Echipele de sub noi ne-au pus probleme, dar trebuie să arătăm ca o echipă care vrea să ia campionatul.

Nu m-au înjurat suporterii, dar sunt dezamăgit că nu am reușit să câștigăm. Din păcate, nu am reușit, a declarat David Miculescu, pentru digisport.ro.

UTA – FCSB 3-1

Seara a început cum nu se putea mai rău pentru FCSB, rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu. Joonas Tamm și-a dat autogol în minutul 14.

Reclamă 4 / 0/3

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și a trimis mingea în proprie poartă, pe lângă Ștefan Târnovanu.

Florinel Coman a restabilit egalitatea repede. Atacantul FCSB-ului a marcat un gol superb în minutul 18. „Mbappe de România” a trimis cu efect din interiorul careului, direct în vinclu.

După pauză, UTA a preluat total controlul partidei. În tabăra FCSB-ului s-a produs o schimbare bizară. Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după primele 45 de minute, iar roș-albaștrii n-au mai contat pe faza ofensivă.

Arădenii au lovit de două ori până la finalul meciului. Mai întâi Virgil Postolachi a înscris cu un șut la colțul lung, în minutul 64, apoi Ubbink l-a învins pe Târnovanu cu o reluare din fața porții, după pasa excelentă a lui Rareș Pop.

Puștiul de la UTA a interceptat o minge deviată la marginea careului FCSB-ului și l-a găsit pe Ubbink cu o centrare superbă, la firul ierbii.

Grație victoriei din această seară, UTA a scăpat de penultimul loc din Liga 1, cel puțin pentru moment. De cealaltă parte, FCSB a suferit prima înfrângere după 5 meciuri și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul.

Reclamă
Recomandări
  • David Miculescu a dat vina pe teren, după UTA – FCSB 3-1
  • Ce a declarat atacantul după meci

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și