Închide meniul

David Miculescu, cea mai sinceră declarație după FC Hermannstadt – FCSB 0-1: „Nu mă așteptam să fiu titular!”

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 23:26

Reclamă
David Miculescu, cea mai sinceră declarație după FC Hermannstadt – FCSB 0-1: „Nu mă așteptam să fiu titular!

David Miculescu, cea mai sinceră declaraţie după Hermannstadt - FCSB 0-1

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB/ Profimedia

David Miculescu a oferit cea mai sinceră declarație după meciul FC Hermannstadt – FCSB 0-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Roș-albaștrii au câștigat prima partidă oficială din 2023, grație golului marcat de Billel Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost titular în prima partidă din 2023 a celor de la FCSB. Andrei Cordea a fost lăsat pe bancă, pentru ca fostul atacant de la UTA să evolueze încă din primul minut în deplasarea de la Sibiu.

David Miculescu, cea mai sinceră declaraţie după FC Hermannstadt – FCSB

David Miculescu a recunoscut faptul că nu se aştepta să fie titularizat la meciul cu Hermannstadt. Atacantul s-a declarat bucuros de faptul că FCSB a reuşit să ia cele trei puncte în primul meci din 2023, având în vedere faptul că Hermannstadt a prestat un joc extrem de solid.

Totodată, Miculescu a oferit declaraţii şi despre Deian Sorescu, fundaşul care a fost schimbat la pauză în meciul de debut la FCSB. Atacantul susţine că fostul dinamovist se va integra pe parcurs în primul 11 al roş-albaştrilor.

„Nu mă așteptam (n.r. – să fie titular), dar la Steaua toți ne antrenăm foarte bine și când vine ziua meciului vedem primul „11” și toți suntem pregătiți să intrăm. Am venit după un cantonament greu în Antalya. Suntem bucuroși că a ieșit bine și că am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu neapărat norocoasă (n.r. – victoria), am avut posesia și cele mai mari ocazii și în final trebuia să vină și golul.

Reclamă

(N.r. – Despre Deian Sorescu) Ne-am înțeles bine, dar e abia primul meci și pe parcurs cred că o să ne înțelegem și mai bine. Trebuie îmbunătățită această conexiune, el la echipa din Polonia avea alte trasee de joc. Vreau să-mi ajut cât mai mult echipa și să dau cât mai multe goluri. Aștept un rezultat pozitiv pentru noi (n.r. – în meciul Farul – CFR Cluj).

Primul meci după cantonament e puțin mai dificil, dar acum sper că ne-am dat drumul și așteptăm următoarele două meciuri. Eu la fiecare joc dau ce e mai bun din mine. Înseamnă foarte mult când văd că joc titular, aștept să și înscriu. Vreau să-i răsplătesc pe cei care au încredere în mine”, a spus David Miculescu, potrivit digisport.ro.

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1

Ştefan Târnovanu răsuflă uşurat după Hermannstadt – FCSB 0-1. Portarul a revenit între buturile porţii roş-albaştrilor, după ce pe finalul lui 2022 Andrei Vlad a fost titular în trei partide de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Târnovanu a declarat că FCSB a avut mari emoţii în duelul cu Hermannstadt. Portarul susţine că FCSB avea mare nevoie de victorie, având în vedere că urmează două partide „de foc”, cu Farul şi CFR Cluj.

„Un meci foarte greu, am întâlnit o echipa care a stat bine în teren. Cu puţină sansă am reuşit să nu primim gol şi să marcăm. Am văzut şutul lui Petrisor în poartă, mă bucur că a lovit bara. E o luptă strânsă, şi Farul şi CFR sunt echipe bune, urmează meciurile directe cu ei. Dacă vom avea două victorii, cu siguranţă ne apropiem şi lupta va fi şi mai strânsă.

A fost o revenire bună, pentru că nu am primit gol. Vlad a evoluat foarte bine, e serios şi muncitor, şi-a făcut traba bine. E o concurenţă bună pentru amândoi, când nu e unul, e celălalt şi echipa se poate baza pe noi. Nu aş vrea să discut acest subiect, indicaţiile s-au auzit foate puţin, fanii au făcut o atmosferă foarte frumoasă.

Foarte importantă victoria, aveam nevoie mare, venim după o perioadă de două săptămâni în care am fost plecaţi de acasă. Aveam nevoie pentru moral şi pentru tot ce urmează”, a declarat Ştefan Târnovanu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și