Închide meniul

David Miculescu, după FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3: „Poate mai am şi zile proaste, dar dau mereu tot ce pot”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2023, 23:57

Reclamă
David Miculescu, după FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3: „Poate mai am şi zile proaste, dar dau mereu tot ce pot

David Miculescu, după FC U Craiova 1948 - FCSB 1-3

David Miculescu, în tricoul lui FCSB / Profimedia

David Miculescu a vorbit după FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3. Vicecampioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus fără mari emoţii în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă care a avut loc la Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Elias Charalambous s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Miculescu, Coman şi Edjouma. Pentru gazde a marcat Sidibe.

David Miculescu, după FC U Craiova 1948 – FCSB 1-3: „Poate mai am şi zile proaste, dar dau mereu tot ce pot”

David Miculescu, marcatorul primului gol al meciului de la Târgu Jiu, a vorbit la finalul confruntării cu FC U Craiova 1948 despre victoria echipei sale, dar şi despre derby-ul cu Dinamo de săptămâna viitoare:

„Sunt bucuros pentru că am marcat, am luat cele trei puncte. Pentru încrederea mea este foarte bine, am început cu un gol, dar şi pentru noi ca echipă, am început foarte bine, după un cantonament greu. Pot să joc şi atacant, şi mijlocaş dreapta. Acolo unde este nevoie de mine voi da tot ce pot.

Am jucat foarte bine, am ţinut de minge, am pasat. Sezonul acesta încercăm să începem mai bine, nu cum au făcut colegii mei în celelalte sezoane, şi să o ţinem pe această linie. Eu la fiecare meci dau tot ce pot. Poate mai am şi zile proaste, dar dau mereu tot ce pot.

Reclamă

Pentru noi este ceva unic să jucăm în Ghencea un derby cu Dinamo şi abia aşteptăm. Nu trebuie să îi luăm de sus, că sunt o echipă promovată. Într-un derby se poate întâmpla orice”, a declarat David Miculescu, potrivit digisport.ro.

Darius Olaru s-a accidentat în FC U Craiova 1948 – FCSB

În minutul 40, la scorul de 2-0 pentru FCSB, Darius Olaru a luat o acţiune pe cont propriu în flancul stâng şi a fost faultat de Dragoş Albu. Căpitanul roş-albaştrilor a căzut şi a cerut intervenţia medicilor. A părăsit terenul şchiopătând şi ţinându-se de coapsa piciorului stâng.

Chiar dacă staff-ul medical a făcut eforturi, mijlocaşul vicecampioanei nu a mai putut continua. A fost înlocuit cu Malcom Edjouma, în minutul 45. Camerele TV l-au surprins pe Olaru, în suferinţă, pe banca de rezerve.

Reclamă 4 / 0/3

Charalambous şi Pintilii au de ce să îşi facă griji. Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. La cinci zile distanţă, roş-albaştrii au duel în Conference League cu CSKA 1948 Sofia.

Antrenorul FCSB-ului s-a dovedit a fi inspirat. Chiar Malcom Edjouma a mărit proporţiile scorului, în minutul 60. Pasa de gol a primit-o de la un jucător intrat la pauză, Andrei Cordea.

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Repriza secundă a meciului dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB a debutat cu o surpriză. Florinel Coman, cel mai bun om al roş-albaştrilor din prima repriză, a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

După o primă repriză controlată de FCSB, banca tehnică a roş-albaştrilor a considerat că Florinel Coman poate fi odihnit, FCSB urmând să aibă o perioadă aglomerată.

În etapa a doua, FCSB va juca derby-ul cu Dinamo, după care va merge la Sofia, pentru prima manşă a turul 2 preliminar din Conference League cu CSKA 1948. Trei zile mai târziu, FCSB va merge la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul din etapa a treia, după care va disputa meciul retur cu formaţia din Bulgaria.

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a fost cel mai important jucător al lui Elias Charalambous în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Cu toate acestea, schimbările efectuate de Elias Charalambous au confirmat în repriza secundă. FCSB a înscris în minutul 60 prin Malcom Edjouma, cel care l-a înlocuit pe Darius Olaru la finalul primei reprize, care a părăsit accidentat terenul, în timp ce pasa decisivă a venit de la Andrei Cordea, cel care l-a înlocuit pe Florinel Coman.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și