Închide meniul

David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 21:11

Reclamă
David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională

David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB

David Miculescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

David Miculescu traversează cea mai bună formă a sa, de la transferul la FCSB. Atacantul de 22 de ani a punctat în duelul cu Faul şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost titularizat la FCSB, pentru partida care poate decide campioana acestui sezon. Atacantul a prins primul 11, după ce Florinel Coman s-a accidentat.

David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB

David Miculescu a deschis scorul cu Farul în minutul 26. Atacantul a punctat superb, cu un şut cu exteriorul, după ce a primit o pasă perfectă de la Darius Olaru.

David Miculescu a ajuns astfel la două goluri marcate, în ultimele două meciuri. Atacantul a marcat şi în partida cu Sepsi, din etapa precedentă, atunci când l-a înlocuit pe Florinel Coman, accidentat.

Pe parcursul întregului sezon, David Miculescu a marcat şase goluri, în cele 38 de meciuri bifate la FCSB, în toate competiţiile.

Reclamă

Vârful de 22 de ani a fost transferat de Gigi Becali în vara lui 2022, de la UTA. Patronul roş-albaştrilor a „spart banca” pentru a-l transfera pe Miculescu, plătindu-le arădenilor nu mai puţin de 1,7 milioane de euro.

FCSB are nevoie de un singur punct, din duelul cu Farul, pentru a se încununa campioană. Roş-albaştrii sunt gata să pună mâna pe primul titlu, după o aşteptare de nouă ani.

Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul

Mihai Stoica a venit cu o veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre obiectivul echipei sale, de la partida de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul de la FCSB a dezvăluit că atmosfera nu este apăsătoare, înainte de startul partidei cu echipa lui Gică Hagi. Întrebat despre o posibilă sărbătorire a titlului, după finalul meciului, Mihai Stoica a dezvăluit că echipa nu a pregătit nicio festivitate.

„Nu e o atmosferă foarte apăsătoare. În mod normal nu ar fi o presiune gigantică, sunt 4 meciuri în care poți face un punct. Ar fi bine să îl facem astăzi totuși, nu aș vrea să ne jucăm cu inimile noastre sau ale suporterilor.

Sper să se întâmple fără Coman ce s-a întâmplat cu Universitatea Craiova, pe Ghencea. Atunci și Ovidiu Popescu a făcut un meci mare. Experiența pe care o are în 8 ani la Steaua (n.r. FCSB) îl face să fie bun și pentru poziția lui Radunovic.

E foarte adevărat. Universitatea Craiova nu știa ce CFR întâlnește, nici noi nu știm ce echipă întâlnim. Câștigă meci de meci de ceva vreme. La Ovidiu i-am învins totuși, cu puțină șansă.

În această seară nu se va sărbători absolut nimic! Am prea multă experiență pentru a nu pregăti ceva, dacă nu este sigur că se întâmplă. Avem tot timpul apoi să sărbătorim”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și