Închide meniul

Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu! Detaliile contractului şi ordinul pentru Mihai Stoica: „I-am zis să nu dea la nimeni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2022, 17:06

Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu! Detaliile contractului şi ordinul pentru Mihai Stoica: „I-am zis să nu dea la nimeni!

Gigi Becali, clauză uriaşă de reziliere pentru David Miculescu

Hepta

  • Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu
  • David Miculescu va ajunge la FCSB

Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu! Patronul FCSB simte că va da o lovitură financiară de proporţii cu „perla” Aradului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că îi va pune o clauză de 50 de milioane de euro lui David Miculescu. Patronul FCSB a anunţat că a pregătit un contract valabil pe 5 sezoane pentru Miculescu.

Gigi Becali îi pune o clauză uriaşă de reziliere lui David Miculescu

Gigi Becali a dezvăluit şi salariul jucătorului pentru care va plăti 1.700.000 de euro, dar şi numărul pe care îl va purta la FCSB.

Reclamă

Va fi un angajament pe cinci ani. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două.

Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează. I-am zis lui MM să nu dea la nimeni numărul 11, că o să-l ia Miculescu”, a transmis Gigi Becali, pentru playsport.ro.

Reclamă

Cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu

S-a aflat cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu. Patronul lui FCSB a făcut mai multe oferte, dar toate au fost refuzate. Preţul de pornire a fost de 500.000 de euro, dar nu s-a înţeles cu conducătorii lui UTA. Arădenii nici nu au vrut să audă de interesul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a forţat şi a oferit 1.3 milioane de euro pentru Miculescu, dar şi de această dată nu a avut câştig de cauză. În cele din urmă, a decis să achite clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro a atacantului de 21 de ani.

Patronul lui FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că va achita luni suma integrală. Nu mai aşteaptă să primească banii pe Florin Tănase şi îşi doreşte să îl vadă pe Miculescu pe teren în Dunajska Streda – FCSB. Meciul din Conference League este programat miercuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a făcut încă. Se face luni, când plătesc clauza. (Reporter: Deci trebuie să plătiţi clauza de 1.700.000 de euro) Păi dacă nu vor ăia de la UTA, atunci plătesc clauza şi gata, la revedere! Ce treabă am eu cu Tănase (n.r. dacă aşteaptă banii pe Florin Tănase)? Dacă eu hotărăsc ceva…. dacă vreau să cumpăr mere, stau să vând pere?

Pe mine nu mă mai interesează cine deţine şi ce deţine. Eu când am plătit clauza să împartă banii cum vor, nu mă mai interesează. Eu plătesc 1.700.000 şi cine deţine e problema lor. Eu îi bag banii în cont şi îi atenţionez: ‘Ţi-am plătit clauza şi gata!’.

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!