Închide meniul

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB! Gigi Becali a anunţat câţi bani va plăti pentru atacantul de la UTA: „Ne-am înţeles!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 15:35

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB! Gigi Becali a anunţat câţi bani va plăti pentru atacantul de la UTA: „Ne-am înţeles!

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

E gata! S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă uriaşă, la o zi după ce anunţase că era dispus să achite 900.000 de euro. Ultima propunere pe care le-a făcut-o arădenilor a fost una de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor şi l-a dorit cu orice preţ pe atacantul de 21 de ani, care ar urma să îi ia locul lui Florin Tănase în atacul vicecampioanei. Tocmai i-a anunţat pe cei de la UTA că va plăti clauza de reziliere a jucătorului, de 1.7 milioane de euro.

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali l-a anunţat pe jucător să nu joace în această etapă. FC Voluntari – UTA va fi astăzi, de la ora 18:30, în format LIVE TEX pe AS.ro. Din informaţiile noastre, mutarea va deveni oficială luni.

Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro.

I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva?”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Reclamă

David Miculescu are o clauză de reziliere de 1.700.000 de euro. Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

David Miculescu a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

Miculescu aştepta finalizarea negocierilor dintre FCSB şi UTA

Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să înscriu două goluri. Mai ales că am reușit să câștigăm astăzi. Rămăsesem datori față de fani, după înfrângerea cu FC Argeș. N-a fost bine în prima etapă, ne-am uitat la meci, l-am analizat.

Reclamă 4 / 0/3

Știu că perioada de transferuri nu este gata, dar nu pot să mă gândesc la un transfer. A început campionatul, mă gândesc numai la UTA. Vreau să-i ajut, să câștigăm, să urcăm în clasament, să înscriu goluri. Ce va fi vom vedea! Nu vreau să mă autoevaluez, ei știu, ei cer (n.r. – despre cota lui de piață). Este prea devreme, dar ăsta e obiectivul (n.r. – despre playoff). Acum ne gândim doar la meciul cu Voluntari și vrem să luăm cele 3 puncte”, a spus David Miculescu, pentru digisport.ro.

David Miculescu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la UTA, în sezonul trecut. Atacantul cotat la 1,2 milioane de euro, a marcat 8 goluri în 38 de partide bifate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și