Închide meniul

David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB! „Lewandowski de România” a spart gheaţa cu CS Mioveni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 20:55

David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB! Lewandowski de România” a spart gheaţa cu CS Mioveni

David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB

David Miculescu a marcat în CS Mioveni - FCSB / Captură Orange Sport

David Miculescu a reuşit primul gol în tricoul FCSB. Atacantul poreclit de Gigi Becali „Lewandowski de România” a spart gheaţa în repriza secundă a meciului cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a transferat pe Miculescu la FCSB, după ce i-a plătit clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro. Acesta a fost titular cu Dunajska Streda, scor 0-1, însă nu a avut nicio realizare.

David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB

După meciul din Conference League, Miculescu a spart gheaţa cu CS Mioveni. A marcat cu capul, în minutul 79, după o centrare perfectă a lui Darius Olaru, şi a egalat.

A fost al treilea gol pe care Miculescu în reuşeşte în actualul sezon. Atacantul cotat la 1.2 milioane de euro a mai reuşit o „dublă” de senzaţie în UTA Arad – Petrolul Ploieşti 2-0.

David Miculescu, transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali

David Miculescu a fost transformat în „Lewandowski de România” de Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de 21 de ani adus de la UTA Arad.

Reclamă

„Eu cred că am făcut tot ce trebuia să fac. N-aveam fundaș central, acum n-avem treabă. N-aveam atacant, acum am adus doi atacanți. Când Bogdan va fi nouar, David va fi decar. Bine, 10 îl ține Tavi, David va avea 11. A fost ambiția asta și cu Sepsi, chiar mă las ca romul la mal? Mă înec ca romul la mal? Pentru ce? Am zis că mai fac un efort. Cei mai mult m-au influențat spectatorii.

Dacă ai puțină inteligență, UTA nu mai putea să ceară procente. Trebuie să ai inteligența matematică. Noi, dacă ne calificăm, luăm vreo 800.000. Și cu mai departe, ar fi vreo 7 milioane. Plus că nu aveam cu cine să mai jucăm. Acum îl avem pe David. Poate să fie Lewandowski la fizicul pe care îl are. Să nu creadă unii că pot să-l ia pe 10 milioane. Nu dau de la mine, l-am dat pe Tănase de 28 de ani cu 3 milioane și am luat un copil de 21 de ani.”, a declarat Gigi Becali, la conferința de presă de la Palat.

David Miculescu, pus pe fapte mari

David Miculescu a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferința de presă susținută la Palatul lui Gigi Becali. Atacantul visează să cucerească titlul cu FCSB și speră sa ajungă și la naționala României.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine înseamnă un transfer foarte important, am ajuns la Steaua, la o echipă de titlu. Am puține emoții, am ajuns la Steaua, m-a îmbărbătat domnul Becali, e totul bine. Comparația cu Lewandowski mă motivează. A avut încredere în mine să mă aducă aici. Prefer și mijlocaș dreapta și atacant. Joc unde este nevoie. Vreau să ajung și la naționala mare, dar o luăm pas cu pas.

Eu sunt foarte pregătit să debutez în meciul de Conference League, sper să înscriu, încă nu am apucat să vorbesc cu Dică. Cu Tavi Popescu mă înțeleg foarte bine, am jucat împreună când eram mici. Mă simt foarte motivat. Nimeni nu poate să-și permită acest transfer în România”, a spus David Miculescu, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și