Închide meniul

„De ce n-a mai câștigat FCSB titlul de 8 ani?”. Claudiu Keșeru a găsit răspunsul: „E o enormă diferență!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 ianuarie 2023, 8:59

„De ce n-a mai câștigat FCSB titlul de 8 ani?. Claudiu Keșeru a găsit răspunsul: „E o enormă diferență!

FCSB a câștigat ultima oară titlul în sezonul 2014/2015

FCSB a câștigat ultima oară titlul în sezonul 2014/2015 / Profimedia

„De ce n-a mai câștigat FCSB titlul de 8 ani?”,  este întrebarea pe care mulți și-o pun. Claudiu Keșeru, unul dintre jucătorii care au contribuit la ultimul triumf al roș-albaștrilor în campionat, a găsit răspunsul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns între timp la UTA Arad, Keșeru consideră că lipsa de experiență a lotului actual de la FCSB influențează enorm rezultatele obținute.

„De ce n-a mai câștigat FCSB titlul de 8 ani?”. Claudiu Keșeru a găsit răspunsul

„Pentru a câștiga un titlu e nevoie de un mixt foarte bun”, este concluzia la care a ajuns Claudiu Keșeru.

Atacantul de 36 de ani este de părere că există o diferență uriașă între echipa FCSB-ului din 2015 și cea din prezent, din punct de vedere al maturității jucătorilor.

„Din punctul meu de vedere, este o enormă diferență acum. La momentul respectiv eram jucători confirmați, maturi, la apogeu, iar acum sunt mulți jucători cu adevărat foarte talentați, dar care încă nu și-au atins apogeul. Pentru a câștiga un titlu e nevoie de un mixt foarte bun.

Reclamă

E nevoie și de jucători tineri, dar cei cu experiență știu să gestioneze momentele dificile dintr-un sezon. Poate apărea lipsa de formă, oboseală, iar cei cu experiență nu-și pierd cumpătul și gestionează diferit. Plus acel factor încredere, care nu oscilează”, a spus Claudiu Keșeru, potrivit sport.ro.

Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat ultima oară titlul în sezonul 2014/2015. La vremea respectivă, roș-albaștrii încheiau campionatul cu un avans de 3 puncte față de ASA Târgu Mureș.

De la ultimul triumf al FCSB-ului, titlul din Liga 1 a fost câștigat de numai 3 echipe: Astra Giurgiu (1), Viitorul Constanța (1) și CFR Cluj (5).

Reclamă 4 / 0/3

La ora actuală, FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pe poziția a doua este Farul Constanța, care a fost detronată de ardeleni chiar în ultima etapă disputată.

Jucătorii FCSB-ului, ironizaţi în direct la TV: „Ăştia de la FCSB sunt ‘gigicari’!”

Jucătorii lui Mihai Pintilii, ironizaţi în direct la TV. Valeriu Răchită a avut un discurs dur la adresa actualilor jucători de la FCSB. Mai mult, Răchită i-a numit pe aceştia „gigicari”.

Valeriu Răchită i-a transmis lui Becali că Steaua a avut întotdeauna jucători capabili să scoată cu uşurinţă un adversar din joc. Pe cei de la FCSB, Răchită i-a comparat cu nişte soldaţi.

„La Steaua, încă din istorie, au fost mereu mingicari. Hai să ne aducem aminte: Marcel Răducanu, Anghel Iordănescu, ‘Miți’ Majearu, Aliuță. Acum, spune-mi un mingicar care este la FCSB. Eu le spun gigicari. Toți acum sunt ‘gigicari’, soldați care să facă ce spune patronul. Nu mai au voie. 

A fost Budescu mingicar. L-a dat repede afară, că a început Budescu să dea pase cu exteriorul și călcâiul. ‘Ce faci, mă, tată, dai pase cu exteriorul și călcâiul?’. Nu înțelege Gigi că un mingicar, un meseriaș, cum se spune, aduce lumea la stadion, poate crea o situația de gol, poate scoate om din joc, poate da o pasă pe care nu o vezi la orice jucător. Ăștia sunt jucătorii de la FCSB acum, ‘gigicari’”, a spus Valeriu Răchită la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și