Închide meniul

„De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok”

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 12:58

Reclamă
„De ce să te schimbi, mă? Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok

Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: "Nu mi s-a părut ok"

Marius Şumudică / Hepta

Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid. Antrenorul de 53 de ani a declarat că se va întâlni săptămâna viitoare cu Victor Angelescu, acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Rapid îl are pe Bogdan Lobonţ pe post de interimar, după despărţirea de Cristiano Bergodi. Dan Şucu a anunţat că va lua o decizie în privinţa fostului portat la finalul sezonului, iar dacă va confirma, va continua.

„De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok”

Cu toate acestea, lucrurile arată în continuare rău pentru Rapid, iar conducerea caută soluţii. Marius Şumudică rămâne o variantă, dar stilul său l-a făcut pe Dan Şucu să aibă reţineri în a-l numi.

Şumudică a anunţat că se va schimba, lucru pe care Ciprian Marica nu l-a înţeles. Acţionarul de la Farul este de părere că Şumudică ar trebui să rămână acelaşi antrenor vulcanic şi că nu ar trebui să se schimbe pentru a-i face pe plac lui Şucu:

„Eu sunt curios cum va gestiona domnul Șucu toată situația pe care o are la Rapid. Mai ales, vedem în rândul suporterilor pe teama… ‘Noi suntem suporteri, el vrea să ne facă nobili?’.

Reclamă

Chiar așa este senzația. De aceea, este și greu pentru domnul Șucu să decidă un antrenor cum este Șumudică.

Ce nu mi-a plăcut, decizia lui Șumudică, care a zis că se va schimba… Cum se va schimba? Tu așa ești, euforic, vulcanic. Este de-al lor. Nu mi s-a parut ok declarația lui că se va schimba. Păi de ce să te schimbi, mă? Rămâi așa!”, a declarat Ciprian Marica, la prosport.ro.

Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal

Dan Şucu anunţă că îl bagă în şedinţă pe Daniel Niculae, după ce acesta a devenit inculpat în dosar. Finanţatorul Rapidului a anunţat că hotărârea pe care o va lua are legătură şi cu rezultatele dezamăgitoare ale echipei. Alb-vişiniii sunt fără victorie în primele 6 etape din play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum puțin timp am văzut știrea cu comunicatul parchetului. E o problemă reală și gravă că președintele nostru este urmărit penal. Dar nu vreau să deturnez acum atenția cu asta de la principala noastră problemă, lipsa de performanță sportivă.

Acolo unde Daniel Niculae are o mare responsabilitate și trebuie să răspundă, iar noi să găsim soluții. Asta e urgența noastră, deocamdată ne focusăm pe acest aspect. Pentru că eu sunt nemulțumit nu doar de ce se întâmplă în plan sportiv, ci și pe plan de organizare.

Chiar dacă cei din club spun că sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt. Iar săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom discuta în club și despre problema cu Daniel Niculae”, a declarat Dan Șucu la gsp.ro.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și