Închide meniul

Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 17:43

Reclamă
Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!

Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică

Gigi Corsicanu şi Marius Şumudică / Colaj Hepta

S-a aflat care este decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică şi nu îl va mai numi antrenorul echipei din Giuleşti. Anunţul a fost făcut chiar de fostul lider al ultraşilor, Gigi Corsicanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică şi Dan Şucu s-au întâlnit în urmă cu câteva zile şi au discutat despre posibilitatea de a veni antrenor la Rapid. În cele din urmă, milionarul român a decis să mizeze pe un tehnician străin şi i-a comunicat hotărârea lui „Şumi”.

Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică

Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, a anunţat că fanii vor rămâne alături de echipă şi că vor susţine decizia luată de Dan Şucu. A recunoscut totuşi că este dezamăgit că Şumudică nu a primit postul.

Șumi a fost sunat de domnul Șucu și l-a anunțat că merge pe o variantă de antrenor străin. Toți rapidiștii așteaptă o decizie. Aceasta este. L-a anunțat pe Sumi și este foarte bine că s-au liniștit apele. Așteptăm să vedem despre cine e vorba.

Sperăm să se termine toate problemele. Așteptăm un comunicat oficial. Este treaba clubului. Noi suntem alături de Rapid, nu de domnul Șucu. Datoria noastră este să susținem Rapidul. Noi suntem suporterii Rapidului, nu ai lui Marius Șumudică.

Reclamă

90% dintre suporteri și-l doreau pe Șumudică. El ar fi meritat o șansă pentru că a demonstrat. Avea niște calități. Eu, personal, sufăr alături de Șumi. În ultima lună, nu știu dacă a dormit 20 de ore adunat”, a declarat Gheorghe Răducanu la digisport.ro.

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis”

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

Reclamă 4 / 0/3

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și