Închide meniul

Decizia luată de Gigi Becali și Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1. ”Probabil în iarnă se va renunța la unii dintre ei”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 9:01

Decizia luată de Gigi Becali și Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1. ”Probabil în iarnă se va renunța la unii dintre ei”

Decizia luată de Gigi Becali și Nicolae Dică după FCSB - UTA 2-1.

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Decizia luată de Gigi Becali și Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1 nu mai surprinde pe nimeni, ținând cont că gruparea din Berceni joacă din trei în trei zile, în Liga 1, Conference League și Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au bătut-o pe UTA, cu 2-1 în Liga 1, cele două se vor duela, miercuri, și în Cupă, iar Nicolae Dică și Gigi au stabilit să folosească o serie de rezerve. ”Dacă nu vor dovedi, probabil în iarnă se va renunța la unii dintre ei”, e mesajul clar al antrenorului.

Decizia luată de Gigi Becali și Nicolae Dică după FCSB – UTA 2-1

„Jucătorii vor trebui să dea totul pentru echipă în Cupa României și să câștige. Da, voi menaja jucători în Cupa României, cu siguranță. Dacă intră alți jucători, înseamnă că nu ne interesează?

Ne interesează, dar sunt 35 de jucători și trebuie să dovedească toți că au valoare de FCSB. Dacă nu vor dovedi, probabil în iarnă se va renunța la unii dintre ei. Nu e normal?

Ai impresia că suntem singura echipa care schimbă jucători? Văd și eu că mai toate echipele schimbă când joacă din 3 în 3 zile. Acolo nu puneți așa multe întrebări. Acolo nu se joacă din 3 în 3 zile, cum se joacă de când am venit eu la echipă”, a spus Nicolae Dică.

Reclamă

Nicolae Dică, pus pe glume după FCSB – UTA 2-1

Nicolae Dică a oferit prima reacție după FCSB – UTA 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a fost pus pe glume după meciul de pe Arena Națională. „Dicanio” a spus că doar „dubla” 0-10 cu Silkeborg i-a dat pace de când e pe banca vicecampioanei. Și-a taxat atacanții pentru că ratează prea mult.

„Este important că am câștigat jocul, din păcate marcăm puțin din ocazii. Este puțin să marcăm din două goluri din șapte ocazii. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Ca deobicei, le-am făcut cadou un gol, am primit gol din nimic, nu înțeleg cum putem să facem greșeli așa mari. Important e că am câștigat, felicitări băieților că au avut reacție după înfrângerea din Europa. N-am trăit niciun meci linișit, făcând o glumă, am fost liniștit doar la meciurile din Europa cu Silkeborg.

Facem exerciții de finalizare, dacă nu mă înșel, suntem a patra echipă din campionat la golurile marcate. La finalizare trebuie să fim mai răi, în loc de 15-20 de minute, facem 40 de minute finalizare. Eu am spus la conferință că antrenamentele sunt filmate, sunt notate, o să vă dau să vedeti cât se antrenează băieții. Ce să fac? Vreti să mai intru din când în când pe teren?

Reclamă 4 / 0/3

Darius face un efort foarte mare, aleargă foarte mult, astăzi a marcat, sper să aibă aceeași atitudine ca până acum. El și-a mai creat ocazii la jocurile dinainte. Dulca, Bouhenna și Rusu sunt în lot. Trebuie să iau 20 în lot, eu am 35 în lot. Când voi avea nevoie de ei, vor evolua. În Cupa României, jucătorii trebuie să dea totul, voi menaja jucători. Ne interesează, sunt 35 de jucători și trebuie să demonstreze toți”, a spus Nicolae Dică, citat de digisport.ro.

FCSB, victorie importantă cu UTA

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1. FCSB a deschis scorul în minutul 16, când Cordea i-a pasat lui Olaru, iar acesta a şutat imparabil de la 20 de metri.

În minutul 35, arbitrul Sebastian Colţescu a oprit meciul pentru două minute din cauza materialelor pirotehnice aprinse de ultraşii FCSB din Peluza Nord. Compagno a înscris al doilea gol al bucureştenilor, din penalty, în minutul 88.

Keseru a redus din diferenţă în minutul 90+1, înscriind primul său gol stagional. A fost a treia victorie consecutivă pentru FCSB în campionat, bucureştenii urcând pe locul 7, cu 17 puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și