Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 martie 2023, 18:14

Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca!

Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca

Attila Hadnagy și Laszlo Dioszegi / Hepta

Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca! Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, care contează pentru etapa a 23-a a Ligii 1, a fost oprit de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

inițial, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca meciul să fie câștigat, la „masa verde” de Sepsi. Însă, Comisia de Recurs a dictat ca partida să se rejoace.

Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca

Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi, a anunțat că Sepsi își va căuta dreptatea la TAS, după ce Comisia de Recurs a hotărât ca meciul cu FC U Craiova să se rejoace.

Totodată, oficialul covăsnenilor spune că meciul dintre Sepsi și FC U Craiova se va rejuca joi, 16 martie.

„Mergem și noi la TAS. Ne căutăm dreptatea în altă parte dreptatea, corectitudinea, pentru că noi nu avem aici, în țară. Am aflat că joia viitoare se va rejuca meciul. Ăsta deja nu e fotbal!”, a declarat Attila Hadnagy, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Marcel Pușcaș a reacționat după ce Comisia de Recurs a decis ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace

Marcel Pușcaș consideră că decizia Comisiei de Recurs este una normală. În plus, acesta spune că partida Sepsi – FC U Craiova s-ar putea rejua joi. 16 martie.

„E o normalitate. Au fost vreo 5-10 la sută care au fost împotriva. Dar marea majoritate au spus să se rejoace. Urmează un meci foarte greu duminică, la Sibiu. Probabil că joia viitoare se va rejuca.

Rămâne o altă întrebare acum, pentru că avem suspendare la suporteri în deplasare. Ce ne facem dacă vor veni 1000 de suporteri craioveni? Sunt foarte curios de motivare.

Reclamă 4 / 0/3

Au mai fost două precedente de dată cât de cât recentă, în Franța și în Germania, pe care le-am și prezentat în apărare. Este normal să se rejoace, că de aia este sport. Singura soluție, în situația asta, sunt camerele, să-i depistezi pe cei care scandează. Nu toți sunt așa. Sunt 30-50”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, reacție promptă după ce s-a anunțat rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Managerul general de la FCSB „a aplaudat”, printr-o postare pe Facebook, decizia Comisiei de Disciplină de a dicta rejucarea meciului dintre Sepsi și FC U Craiova.

„Rejucarea meciului Sepsi – Craiova, un mare pas spre normalitate. Cel mai mare făcut de actuala FRF prin Comisia de Recurs!”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Ce declara Adrian Mititelu, înaintea deciziei Comisiei de Recurs

După ultimul meci al celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu era convins că meciul se va rejuca. Acesta chiar a oferit un termen la care echipa sa se va duela din nou cu Sepsi.

„Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38. Doar dacă bate pe CFR Cluj face atât. Sunt convins că meciul se va rejuca. Toate datele sunt în favoarea noastră.

Există prevederi de sanţionare a xenofobiei: amendă şi 10 etape fără suporteri. Nu există motiv pentru întreruperea meciului. Există asta în toate regulamentele din toate ţările din Europa civilizată. Doar pentru rasism poate fi întrerupt meciul. Toate meciurile se rejoacă, după întrerupere. Meciul trebuie să se rejoace, nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie.

Meciul se va rejuca 100%! Altfel, va fi un scandal imens, iar eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Dacă va fi altă decizie, va fi un gest care va rămâne în istoria fotbalului„, a declarat Adrian Mititelu, după victoria cu Botoşani.

Reclamă
Recomandări
  • Decizia luată de Sepsi imediat după anunțul că meciul cu FC U Craiova se va rejuca

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și