Închide meniul

Decizia luată de UEFA în legătură cu FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 24 octombrie 2023, 15:08

Reclamă
Decizia luată de UEFA în legătură cu FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, cuvinte uriaşe pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Decizia luată de UEFA în legătură cu FCSB a fost anunţată chiar de Gigi Becali. Forul european le oferă câştigiătoarelor Ligii Campionilor o sumă importantă în fiecare an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform spuselor patronului liderului Ligii 1, în conturile clubului intră anual „câteva sute de mii de euro”. UEFA a luat decizia cu doi ani în urmă. Becali a făcut acest anunţ pentru a susţine că va câştiga războiul cu Steaua.

Decizia luată de UEFA în legătură cu FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali

„Primim câteva sute de mii de euro pentru câştigarea Cupei Campionilor. De doi ani primim această rentă”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Pe de altă parte, Becali şi-ar dori ca fanii din Peluza Sud să vină şi ei alături de FCSB, lucru de care fanii liderului din Liga 1 nici nu vor să audă.

Becali vrea Peluza Sud la meciurile FCSB

„Ei au fost stelişti adevăraţi, sunt înşelaţi, stau acolo 40 de înşi degeaba, pentru nimic. Galeria noastră nu vrea să vină cei de la Sud. Eu nu mă bag între galerii, e un lucru sensibil”, a spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Declaraţiile lui Gigi Becali vin în contextul în care FCSB a pierdut procesul pentru palmares. Avocatul FCSB-ului surprinde după înfrângerea suferită în procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Virgil Boglea a reacţionat când a aflat sentinţa luată de Curtea de Apel, care nu i-a dat dreptate clubului patronat de Gigi Becali.

“Abia acum câteva minute am luat cunoştinţă de sentinţă. După cum am spus şi atunci, s-a pronunţat pentru perioada 2003-2017. Am văzut că respinge ca neîntemeiată folosirea palmaresului pentru perioada 1947-2003 de către FCSB.

Pentru perioada 1998-2003 respinge cererea şi asta înseamnă că am păţit exact cum am spus, ca un baton de salam: 1947-2003 este la echipa Armatei, dar atenţie, nu cred că se repercutează asupra noii secţii de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi finalul în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și