Închide meniul

Decizia lui Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu: „M-a enervat”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 16:28

Reclamă
Decizia lui Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu: „M-a enervat

Decizia lui Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu

Dan Şucu şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images

Gigi Becali şi-a anunţat decizia în urma declaraţiilor făcute de Dan Şucu. Patronul Rapidului a spus că nu concepe ca echipa giuleşteană să fie sub FCSB în clasament la sfârşitul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a transmis că va transfera doi atacanţi în iarnă. Patronul FCSB crede că aşa va fi sigur peste Rapid în clasament la finalul sezonului.

Decizia lui Gigi Becali după declaraţiile lui Dan Şucu: „M-a enervat”

M-a enervat și ăsta, Șucu, cică ‘Domne, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB’. M-au ambiționat și toate discuțiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e. Și acum a venit și chestiunea asta cu Dinamo. Eu le-am demonstrat, dar dacă le mai arăt o dată cred că le închid gura. Dacă Dinamo e pe ultimul loc sau retrogradează, să retrogradeze, nu mă interesează, dar dacă noi intrăm în Liga Campionilor, e altceva!

Zice și el (n.r.: Șucu), săracul, dar e băiat bun. Nu m-a supărat, nu e de supărare. Eu am vorbit cu el când voia să îl ia pe Edjouma. I-am zis că la fotbal e război! El cică nu vede lucrurile așa. Dar trebuie să le vezi. Chiar dacă CFR a luat campionatul 5-6 ani la rând, chiar dacă a luat și Farul doi ani, chiar dacă am fost pe locul 2, eu tot pe 1 am fost în fotbal.

Atâta timp cât umplu stadioanele, cât vând jucători de 11-12 milioane de euro, tot eu sunt pe 1 în fotbal. Nu accept pe altul să fie mai tare decât mine. Și nu are cum să fie. Umplu stadioanele, 40-50% din suporteri sunt la mine, chiar dacă unii zic că e FCSB, că nu e Steaua, eu nu accept să fiu locul 2!

Reclamă

La iarnă trebuie să spulber tot. Nu mai ai voie să faci egal cu Hermannstadt. UTA ne-a bătut că a fost mizeria aia de arbitraj. Noi trebuie să jucăm și contra arbitrajului”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1: „E ca în bancul cu mârțoaga”

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1. Fostul președinte de la Universitatea Craiova a analizat jocul atacantului din echipa lui Elias Charalambous.

Italianul din ofensiva vicecampioanei a fost integralist în meciul câștigat de FCSB, în fața echipei pregătite de Dan Alexa. Totuși, acesta nu a fost decisiv pentru echipa sa și a devenit ținta ironiilor fostului oficial din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

După partida de la Botoșani, fostul președinte de la Universitatea Craiova a râs și de Andrea Compagno, dar și de patronul vicecampioanei, Gigi Becali. Acesta a declarat că latifundiarul din Pipera nu l-a schimbat pe atacantul italian doar pentru a-l face de râs.

„Da, am remarcat și eu că FCSB-ul nu a făcut nicio schimbare. Compagno a jucat 90 de minute. E ca-n bancul cu mârțoaga. Știți bancul, nu? Cu ăla care a dus calul la târg și l-a întrebat unul de ce l-a adus acolo și el a spus ca să-l fac de râs. Așa a făcut și cu Compagno. L-a ținut pe teren ca să-l facă de râs”, a spus Sorin Cârțu, potrivit sursei citate.

După prestația din meciul dintre FC Botoșani și FCSB, atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous a primit nota de 6,9 din partea celor de la sofascore.ro. Omul meciului a fost desemnat Răzvan Ducan, care a primit nota 9, grație numeroaselor parade prin care și-a salvat echipa de la o înfrângere categorică în fața FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și