Închide meniul

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 august 2024, 21:49

Reclamă
Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

Marius Măldărăşanu, la un meci al lui Hermannstadt / Profimedia Images

După ce Hermannstadt a fost învinsă cu 1-0 de Oţelul şi va rămâne pe loc direct retrogradabil după etapa a 4-a, a venit decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Măldărăşanu nu părăseşte încă formaţia Hermannstadt, chiar dacă echipa lui are numai 2 puncte după 4 etape. Hermannstadt e pe locul 15 şi ar putea termina etapa chiar ca „lanterna clasamentului” dacă Farul va câştiga meciul de mâine cu Poli Iaşi.

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

Nu meritam să pierdem. Ăsta este fotbalul. Gălățenii o dinamică cu interul care pleacă în spatele fundașului lateral. Am început rău meciul, dar apoi s-a echilibrat. Am avut și noi ocazii. Am făcut o singură greșeală și asta ne-a costat.

L-am lăsat pe atacantul lor să intre în careu, i-am dat spaţiu, ştiau ce au de făcut (n.r.: jucătorii lui Hermannstadt). Jocul greşeala aşteaptă.

Urma să iasă Chiţu, dar am primit golul şi atunci l-am lăsat, chiar dacă terminase benzina.

Reclamă
Reclamă 4

Îl ştim pe Chiţu, trebuie să profităm de calităţile lui.

Timpul nu aşteaptă pe nimeni, ne trebuie puncte, rezultate pozitive. Cred că era un rezultat pozitiv un egal la Oţelul.

Vreau să rămân echilibrat. La cald pot spune multe”

(n.r: Vă aşteaptă timpul?) Nu ştiu ce se va întâmpla. Mi-e greu să iau o decizie la cald. Am vorbit cu băieţii, în ciuda înfrângerii i-am felicitat pentru că am făcut o singură greşeală. Greşeală capitală. Vreau să rămân echilibrat. La cald pot spune multe.

Reclamă

(n.r: Se simte că sunteţi aşteptat să greşiţi pentru a se lua o decizie?) Nu am simţit. Am spus-o mereu, am avut susţinerea patronilor. Nu ştiu dacă o mai am, a fost acea declaraţie care a deranjat, coroborată cu rezultatele negative.

(n.r: V-a părut rău pentru acea declaraţie?) Nu. După mine au ieşit 4 antrenori care au spus că vor jucători. Îmi asum tot ce fac. E o realitate, eu ca antrenor trebuie să mă apăr cumva, să spun adevărul.

În trecut erau înjuraţi jucătorii şi la final tot antrenorul plătea. Acum e înjurat antrenorul”, a spus Marius Măldărăşanu la digisport.ro.

Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii” au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

Meciul Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Gălăţenii i-au învins pe sibieni cu un gol marcat în minutul 87, prin Juric. Oţelul ocupă primul loc în Liga 1, cu 10 puncte după 4 etape disputate.

Înainte de acest duel, echipa lui Dorinel Munteanu se afla pe locul al 2-lea, cu 7 puncte, la egalitate cu liderul Universitatea Craiova. De cealaltă parte, sibienii lui Marius Măldărășanu se află pe locul al 15-lea, cu doar 2 puncte.

Oțelul Galați: Popescu – Zhelev, Stevanovic, Cisse, Maftei – Lameira, Zivulic, Cisotti – Juric, Pop, Frederic.

Antrenor: Dorinel Munteanu

Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Deaconu, Ivanov, Murgia – Balaure, Chițu, Stoica.

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:51 3 aug.

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”

0:25 3 aug.

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14 3 aug.

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

23:23

Novak Djokovic, reacție superbă după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Aștept asta de 20 de ani!”

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 5 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și