Închide meniul

Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid! Ce se întâmplă cu fostul portar

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 16:49

Reclamă
Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid! Ce se întâmplă cu fostul portar

Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid!

Bogdan Lobonț / Profimedia

Bogdan Lobonț a luat o decizie incredibilă după venirea lui Neil Lennon la Rapid! Fostul portar, care i-a pregătit pe giuleșteni în play-off, a surprins pe toată lumea după ce a fost înlocuit de Dan Șucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub comanda lui Lobonț, Rapid a obținut o singură victorie în play-off, împotriva campioanei FCSB, care s-a deplasat în Giulești cu rezervele.

Decizie incredibilă luată de Bogdan Lobonț după venirea lui Neil Lennon la Rapid!

Date fiind rezultatele slabe înregistrate de echipă, Dan Șucu a decis înlocuirea lui Bogdan Lobonț din postura de antrenor principal și l-a adus pe Neil Lennon, un antrenor important din fotbalul scoțian.

Acum însă, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Bogdan Lobonț va deveni antrenor secund la Rapid, din sezonul viitor. Decizia luată de fostul portar este cu adevărat uluitoare, având în vedere faptul că a fost implicat în mai multe conflicte cu jucătorii, în timpul mandatului său.

Poate cel mai grav incident din mandatul lui Lobonț a fost cel în care un jucător străin s-a răstit la el în vestiar și l-a acuzat că este „un zero” în materie de tactică.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, în mandatul lui Lobonț au avut loc și mai multe momente tensionate la Rapid, care au fost surprinse de camerele TV.

În timpul meciului cu Farul, de la Ovidiu, Lobonț l-a înlocuit pe Krasniqi care nu a dorit să dea mâna cu antrenorul și a fost surprins, nervos pe bancă.

De asemenea, la meciul cu Universitatea Craiova, în care Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter, Bogdan Lobonț a dorit să îi dea o mână de ajutor lui Cristi Săpunaru, care era întins pe gazon.

Reclamă

Totuși, căpitanul echipei din Giulești l-a ignorat complet pe Lobonț, care s-a îndepărtat de jucător.

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid!

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Jurnaliștii unei publicații din Marea Britanie au vorbit despre planurile noului tehnician al echipei din Giulești.

Oficialii de la Rapid au anunțat deja că Neil Lennon va pregăti echipa pentru următoarele sezoane. Acesta l-a înlocuit pe Bogdan Lobonț, care i-a antrenat pe giuleșteni în play-off, după demiterea lui Cristiano Bergodi.

Potrivit informațiilor oferite de dailyrecord.co.uk, Neil Lennon dorește să îl aducă în Giulești pe Stephen Welsh, un fundaș care a câștigat 3 titluri de campion al Scoției, alături de Celtic.

În vârstă de 24 de ani, jucătorul de la Celtic mai are 3 ani de contract cu echipa scoțiană. Totuși, sursa citată anterior anunță faptul că Welsh și-ar fi dat acordul pentru a ajunge la Rapid, sub formă de împrumut.

Stephen Welsh a debutat la Celtic chiar în mandatul lui Lennon, în urmă cu 4 ani.

Până în momentul de față, fundașul central a adunat 66 de meciuri la Celtic, în care a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De asemenea, Lennon a „pus ochii” și pe Ross Graham, un fundaș central de la Dundee United, care va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon. În momentul de față, jucătorul este cotat la 325.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

20:32

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

20:23

Alvaro Morata a intrat în topul marcatorilor din istoria EURO! Spania a „dustrus-o” pe Croaţia în 45 de minute

20:21

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Cătălin Cîrjan și Adrian Caragea, gol la primul meci în tricoul alb-roșu

19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și