Închide meniul

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Un triplu campion cu Celtic, așteptat în Giulești

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 16:19

Reclamă
Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Un triplu campion cu Celtic, așteptat în Giulești

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid

Neil Lennon / Profimedia

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid! Jurnaliștii unei publicații din Marea Britanie au vorbit despre planurile noului tehnician al echipei din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la Rapid au anunțat deja că Neil Lennon va pregăti echipa pentru următoarele sezoane. Acesta l-a înlocuit pe Bogdan Lobonț, care i-a antrenat pe giuleșteni în play-off, după demiterea lui Cristiano Bergodi.

Englezii au anunțat primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid!

Potrivit informațiilor oferite de dailyrecord.co.uk, Neil Lennon dorește să îl aducă în Giulești pe Stephen Welsh, un fundaș care a câștigat 3 titluri de campion al Scoției, alături de Celtic.

Stephen Welsh joacă la echipa mare a lui Celtic din 2020. A câștigat 3 titluri, 2 o Cupă și o Cupă a Ligii alături de scoțieni

În vârstă de 24 de ani, jucătorul de la Celtic mai are 3 ani de contract cu echipa scoțiană. Totuși, sursa citată anterior anunță faptul că Welsh și-ar fi dat acordul pentru a ajunge la Rapid, sub formă de împrumut.

Stephen Welsh a debutat la Celtic chiar în mandatul lui Lennon, în urmă cu 4 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Până în momentul de față, fundașul central a adunat 66 de meciuri la Celtic, în care a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De asemenea, Lennon a „pus ochii” și pe Ross Graham, un fundaș central de la Dundee United, care va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon. În momentul de față, jucătorul este cotat la 325.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Neil Lennon este tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani

Neil Lennon este tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. Abia prezentat la Rapid, antrenorul nord-irlandez riscă să nu se poată baza, sezonul viitor, pe golgheterul din Giuleşti. O forţă a Europei îl doreşte pe atacantul kosovar de 23 de ani.

Reclamă

Albion Rrrahmani a fost transferat în luna august a anului trecut de la FC Ballkani, pentru 600.000 de euro. Jucătorul cotat în prezent la 2.3 milioane de euro a fost providenţial în tricoul alb-vişiniu. În cele 25 de meciuri din Liga 1 a înscris 17 goluri şi 5 pase decisive.

Rangers, Werder Bremen, Aston Villa, Benfica şi Napoli sunt echipele care l-au monitorizat pe Rrahmani. Prima echipă care ar fi trimis o ofertă oficială a fost Sparta Praga. Este dispusă să achite 2.5 milioane de euro.

Potrivit gsp.ro, Sparta Praga are acum şi o concurenţă acerbă. Slavia Praga a intrat pe fir şi îl trimite în România, la negocieri, pe directorul sportiv Tomas Rosicky.

Negocierile dintre fostul mare jucător şi Dan Şucu ar fi început deja. Slavia Praga nu este dispusă să achite mai mult de 3.5 milioane de euro, dar patronul Rapidului îşi doreşte 8 milioane de euro pentru a renunţa la atacantul kosovar.

„Discuțiile sunt la început! Există interes, poate cel mai serios până în acest moment. Slavia Praga e extrem de interesată de Albion, dar suntem la nivelul de discuții preliminare. Nu s-au avansat prea multe detalii”, au declarat oameni din interiorul clubului, pentru sursa citată anterior.

Neil Lennon a afirmat, la conferinţa de presă în care a fost prezentat antrenorul Rapidului, că nu îşi doreşte să îl piardă pe Rrahmani.

„Nu vreau ca el să plece nicăieri! E un jucator de TOP! Golgeterii sunt un lucru foarte preţios la o echipă de fotbal„, a declarat Neil Lennon.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:49

„Nu îmi place!” Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe. Mesajul starului din naționala Croației

17:47

„Nu suntem în vacanţă!” Andrei Burcă, discurs categoric înainte de debutul României la EURO 2024: „Să uităm de preliminarii!”

17:42

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina! A fost rezolvată cea mai mare problemă de la lot

17:24

Ungaria – Elveţia 1-3! Victorie clară pentru elveţieni, în al doilea meci de la EURO 2024

17:18

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Performanța reușită de mijlocașul maghiar

16:50

Daniel Niculae a rupt tăcerea, după plecarea de la Rapid! Ce a spus despre Dan Şucu: „Boală veche!”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și