Închide meniul

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!”. Ce a spus despre schimbarea poziției de la pauză

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 22:39

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!. Ce a spus despre schimbarea poziției de la pauză

Deian Sorescu a marcat în FC Argeș - FCSB

Deian Sorescu a marcat în FC Argeș - FCSB / Antena Sport

Deian Sorescu s-a arătat fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB. Fundașul de 25 de ani a reușit să înscrie în meciul cu FC Argeș, câștigat de vicecampioana României cu 2-1, în etapa a 27-a din Liga 1. Sorescu a ieșit la rampă în minutul 54, la scurt timp după ce Mihai Pintilii i-a schimbat poziția în teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat. Deian Sorescu începuse partida pe postul de fundaș dreapta, dar în repriza a doua a fost urcat ca mijlocaș în banda respectivă.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!”

Iar mutarea a fost de bun augur. Deian Sorescu a marcat la câteva minute după ce a evoluat pe o poziţie în care îşi poate pune în evidenţă calităţile.

Jucătorul de 25 de ani a înscris cu un șut puternic la colțul lung, de la marginea careului.

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

Reclamă

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, avertizat de Gigi Becali înainte de FC Argeș – FCSB: „Joacă ce jucai la Dinamo!”

Deian Sorescu l-a făcut fericit și pe Gigi Becali. În urmă cu câteva zile, patronul FCSB i-a transmis lui Sorescu să își pună mai mult amprenta pe plan ofensiv, așa cum făcea în tricoul lui Dinamo.

„Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu.

Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea… Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

Deian Sorescu a fost transferat de FCSB sub formă de împrumut în această iarnă, de la Rakow. Jucătorul de 25 de ani a bifat 6 apariții în actualul sezon din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și