Închide meniul

Malcom Edjouma, schimbat la pauză în FC Argeș – FCSB! Jucătorul cu 4 goluri în ultimele 3 meciuri a rezistat doar o repriză la Pitești

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 21:50

Malcom Edjouma, schimbat la pauză în FC Argeș – FCSB! Jucătorul cu 4 goluri în ultimele 3 meciuri a rezistat doar o repriză la Pitești

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză, în meciul FC Argeș - FCSB

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză, în meciul FC Argeș - FCSB / Profimedia

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză în FC Argeș – FCSB, în etapa a 27-a din Liga 1. Mijlocașul francez a rezistat doar o repriză în meciul de la Pitești. Edjouma a fost eroul vicecampioanei în ultima perioadă, reușind să marcheze 4 goluri în ultimele 3 partide din Liga 1. Totuși, prestația sa din această seară nu i-a mulțumit pe cei din staff-ul tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a fost primul jucător înlocuit în meciul dintre FC Argeș și FCSB.

Malcom Edjouma, schimbat la pauză în FC Argeș – FCSB!

Francezul a fost schimbat la pauză, la scorul de 0-0. Valentin Crețu a intrat pe teren în locul francezului.

Malcom Edjouma fusese decisiv pentru FCSB în ultimele 3 etape din Liga 1. Mijlocașul de 26 de ani a marcat toate golurile roș-albaștrilor din partidele cu CFR Cluj (1-0), FC Voluntari (2-1) și Universitatea Craiova (1-1).

Edjouma a bifat 22 de apariții în actualul sezon din Liga 1, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 3 assist-uri.

Reclamă

Cotat la 1.2 milioane de euro de transfermarkt.com, francezul mai are conctract cu FCSB până în 2026.

Valeriu Iftime a dezvăluit cine este omul care l-a adus pe Malcom Edjouma în România

Valeriu Iftime susține că impresarul Mihai Joița este cel care l-a adus pe Malcom Edjouma în România. Însă, totodată, îl laudă pe Marius Croitoru, fostul antrenor al Botoșaniului, pentru flerul de a-l aduce la formația moldavă.

„Mihai Joița este cel care l-a adus pe Edjouma în România. Dacă luați primii 50 de jucători din România, cred că 30 dintre ei sunt aduși de acest om din Franța, din liga a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Edjouma este doar, ca să spunem așa, flerul lui Croitoru. Marius l-a luat, tot prin Joița, de la Hagi, pentru că nu juca acolo. Și apoi ne-am dat seama că nu poate fi legitimat la noi, dar noi i-am făcut contractul.

Să nu credeți că l-am ținut pe Edjouma vreo trei luni de zile pentru că e un talent senzațional… Nu am avut ce face. Și nu am vrut să-mi bat joc de el. Eu puteam să-l las liber să se ducă unde vrea. Dar faptul că s-a antrenat cu noi, vreo două luni…

După un cantonament din Austria, au vrut să-i facă și lui papucii de la noi. Știu sigur asta. Numai că a jucat foarte bine cu FCSB în primul meci, pentru că Florescu era la Olimpiadă, iar în locul lui l-a pus pe Edjouma. Iar el a jucat disperat, că știa că vrem să-l dăm afară, și nu a mai ieșit din echipă. Asta a fost cu el…

Valeriu Iftime, detalii neștiute despre sosirea lui Malcom Edjouma în România

Eu cred că nu există cineva miraculos care vede într-o secundă jucătorii ăștia. E foarte interesantă zona în care-l plasezi pe un jucător talentat. Dacă are norocul să joace, dacă antrenorul îl place, dacă grupul îl acceptă foarte tare… El e de o modestie rară, e și un tip simpatic așa. Mi se părea haios, chiar dacă nu știa românește. Dar era simpatic foc.

El nu putea să joace nicăieri când l-am luat, pentru că avea două legitimări într-un sezon. Dar aici e meritul lui Marius Croitoru. Eu i-am zis. «trimite-l, domnule, de aici». iar Marius îmi spunea după antrenamente: «Nea′ Valer, e bun…»

Bine, n-am vrut eu să-l trimitem acasă. Din respect față de el, era un tip simpatic, avea și o familie. Păi, e păcat, vine în România, ce părere își face? Hai să rămână la noi, că nu e mare scofală.

Nu am știut că e atât de bun. Uite că acum Dumnezeu mă răsplătește. Îl vinde domnul Becali cu zece milioane și hap, iau și eu un milion. Și fac bugetul pe un an”, a declarat Valeriu Iftime, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Malcom Edjouma, schimbat la pauză în FC Argeș – FCSB
  • Jucătorul cu 4 goluri în ultimele 3 meciuri a rezistat doar o repriză la Pitești

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și