Închide meniul

Deian Sorescu, întrebat despre viitorul său după FCSB – Farul 2-1: „Sunt fericit! Cu fanii alături nu ne poate opri nimeni!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2023, 23:19

Reclamă
Deian Sorescu, întrebat despre viitorul său după FCSB – Farul 2-1: „Sunt fericit! Cu fanii alături nu ne poate opri nimeni!

Deian Sorescu, întrebat despre viitorul său după FCSB - Farul 2-1

Deian Sorescu, alături de Florinel Coman / Hepta

Deian Sorescu a avut prima reacţie după victoria obţinută în derby-ul FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de echipa lui Gică Hagi şi au făcut un pas uriaş în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu a fost titularizat pe postul de fundaş dreapta şi a jucat până în minutul 88, când a fost înlocuit cu Pantea. Viitorul său este incert. Este împrumutat de Rakow până la finalul sezonului. Dacă va dori să îl transfere definitiv la FCSB, Gigi Becali trebuie să achite 950.000 de euro.

Deian Sorescu, întrebat despre viitorul său după FCSB – Farul 2-1

Este o victorie mare, este ceea ce ne-am propus. Mă bucur că am reuşit să luăm cele 3 puncte. Azi am reuşit să câştigăm, de mâine ne pregătim pentru următorul meci. Am început foarte bine, foarte tare, şi asta s-a văzut.

Nu mai este ca în anii trecuţi, în care să fie o echipă la diferenţă mare. E important că am reuşit să câştigăm şi să fim acolo sus. Suntem fericiţi că fanii au fost alături de noi, au fost în număr destul de mare. Cu el alături, cu siguranţă nu ne poate opri nimeni.

Sunt bine, sunt fericit, mă bucur că joc şi că echipa merge bine. La sfârşit vom vedea ce va fi. Nu e ciudat, sunt la FCSB, am contract, la final vom vedea. Se poate înlocui oricine pe oricine. Mă bucur pentru prezent„, a declarat Deian Sorescu pentru digisport.ro.

Reclamă

FCSB a deschis scorul dintr-un penalty dictat de Istvan Kovacs, după un fault în careu al lui Kiki asupra lui Octavian Popescu. A transformat Andrea Compagno în minutul 34. La pauză managerul Farului, Gheorghe Hagi, a schimbat trei jucători. Florinel Coman a marcat încă din primul minut al reprizei secunde. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 51, prin nou-intratul Enes Sali, care a profitat de un balon deviat la un şut al lui Mazilu şi a înscris.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după FCSB – Farul 2-1

Se ştie cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1 după derby-ul FCSB – Farul, scor 2-1. Pe Arena Naţională, roş-albaştrii au reuşit să se impună şi să dea peste cap lupta pentru titlu. Echipa lui Gigi Becali a obţinut o victorie uriaşă şi este la mâna ei.

La primul meci de pe Arena Naţională cu Elias Charalambous pe bancă, FCSB a învins liderul din campionatul României. A obţinut a doua victorie din play-off şi nu mai depinde de rezultatele rivalelor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va reuşi să câştige toate meciurile până la final, FCSB pune mâna pe primul titlu după o pauză de opt ani. Farul lui Gică Hagi tremură serios.

În acest moment, FCSB pune o presiune uriaşă pe liderul Farul. S-a apropiat la numai două puncte de echipa lui Gică Hagi. Lupta pentru titlu s-a „aprins” serios.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. Farul – 39 de puncte
2. CFR Cluj – 38 de puncte
3. FCSB – 37 de puncte
4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 de puncte

În următoarea etapă din play-off-ul Ligii 1 sunt programate derby-urile: Sepsi – Universitatea Craiova (vineri, 20:30), Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:30) şi Rapid – FCSB (duminică, 20:30). Toate partidele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB: Târnovanu – Sorescu (Pantea 88), Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Ov. Popescu 67) – Oct. Popescu (Cordea 66), Compagno (Omrani 67), Fl. Coman (Miculescu 81). ANTRENOR: Elias Charalambous

FARUL: Aioani – Kiki, K. Boli (M. Popescu 52), Larie, Borza (Marins 58) – Artean, Nedelcu (Băluţă 46), Grameni (Casap 46) – Alibec, L. Munteanu (Sali 46), Mazilu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și