Închide meniul

Deian Sorescu, pus la zid după gestul făcut faţă de fanii lui Dinamo: „Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 ianuarie 2023, 14:10

Deian Sorescu, pus la zid după gestul făcut faţă de fanii lui Dinamo: „Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine

Gigi Becali, primele critici la adresa lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în Hermannstadt - FCSB 0-1 / Hepta

Deian Sorescu a fost pus la zid de Dănuţ Lupu după gestul făcut faţă de fanii lui Dinamo. La finalul meciului Hermannstadt – FCSB, el a afişat o eşarfă cu semnul „interzis câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost felul în care Sorescu s-a răzbunat pe fanii lui Dinamo, care l-au dezbrăcat de tricou, la finalul unui meci cu Mioveni, pierdut de câini, 1-2, în decembrie 2021.

Deian Sorescu, pus la zid după gestul făcut faţă de fanii lui Dinamo

„Poate şi galeria a greşit faţă de el la un moment dat. Când el s-a chinuit pentru Dinamo. Şi tu, ca galerie, ai făcut ce ai făcut să îl umileşti. Acum a venit şi rândul lui.

Dar nu cred că a făcut ce trebuia pentru că, până la urmă, el este fotbalist. Nu ştie ce îi oferă ziua de mâine. Poate se întoarce la Dinamo peste un an şi ce facem?

Nu este normal. Şi atunci cum faci? Dar şi galeria trebuie să înţeleagă. Pe vremea aia Sorescu s-a chinuit la Dinamo. Nu puteai să îi faci ce i-ai făcut. Eu n-am fost de la Dinamo la Rapid? Nu am fost schimbat şi eu? Dar nu am făcut aceste gesturi. Eu cred că a greşit”, a spus Lupu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului

Deian Sorescu i-a cucerit total pe suporterii FCSB-ului, după ce a purtat un fular anti-Dinamo! Gheorghe Mustață a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre debutul lui Sorescu la FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii bucureștenilor sunt cuceriți de Deian Sorescu, care, la finalul meciului cu Hermannstadt, a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo.

„Deian Sorescu a fost bine primit! Nu mai contează (n.r. că a fost schimbat după 45 de minute)! Trebuie să-și revină! Să vadă stilul… a văzut o atmosferă. Steaua e iubită în toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre faptul că Sorescu a purtat un fular cu însemne anti-Dinamo, la finalul meciului) Păi, nu e normal? La ce a pățit el pe-acolo… ce să mai vorbească de Dinamo? Dacă nu-l simțeam sută la sută pentru Steaua, nu mai venea băiatul. A venit omul să joace fotbal la Steaua. A văzut atmosfera. Bravo lui! S-a văzut atitudinea. Toată lumea îl încurajează”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și