Închide meniul

Deian Sorescu, scos la pauză în meciul de debut la FCSB! Andrea Compagno, OUT și el după prima repriză a partidei cu FC Hermannstadt

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 22:15

Deian Sorescu, scos la pauză în meciul de debut la FCSB! Andrea Compagno, OUT și el după prima repriză a partidei cu FC Hermannstadt

Deian Sorescu a fost împrumutat la FCSB în această iarnă

Deian Sorescu a fost împrumutat la FCSB în această iarnă / Hepta

Deian Sorescu a fost scos la pauză în meciul de debut la FCSB. Fostul dinamovist, transferat la clubul lui Gigi Becali în această iarnă, a părăsit terenul după prima repriză a duelului cu FC Hermannstadt, din etapa a 22-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii și Leo Strizu l-au scos la pauză și pe Andrea Compagno.

Deian Sorescu, scos la pauză în meciul de debut la FCSB!

În locul lui Deian Sorescu și Andrea Compagno au fost introduși Valentin Crețu, respectiv Andrei Cordea.

Sorescu a fost titularizat în meciul de debut în tricoul FCSB-ului, pe postul de fundaș dreapta. Jucătorul de 25 de ani, împrumutat de FCSB de la Rakow, n-a rezistat însă mai mult de o repriză pe teren, în meciul de la Sibiu.

La pauza partidei dintre FC Hermannstat și FCSB, tabela arăta 0-0. Vicecampioana României n-a avut niciun șut pe poartă în prima repriză.

Reclamă

Echipele de start din FC Hermannstadt – FCSB:

Sacrificiul făcut de Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB

Deian Sorescu, fostul jucător al lui Dinamo, a făcut un sacrificiu financiar pentru a semna cu FCSB!

FCSB a perfectat, zilele trecute, împrumutul lui Deian Sorescu de la Rakow, care urmează să expire la finalul actualului sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu a pus partea sportivă pe primul plan, în momentul în care a semnat cu FCSB, deoarece a acceptat un salariu mai mic decât la Rakow, scrie fanatik.ro.

Potrivit sursei citate, fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, va încasa, la FCSB, 16.000 de euro pe lună, cu 3.000 mai puțin decât la actualul lider din campionatul Poloniei.

Gigi Becali i-a pregătit deja noul contract lui Sorescu, care se va întinde până în sezonul 2025/2026 și care va fi activat abia la vară, doar dacă evoluțiile jucătorului vor fi satisfăcătoare. FCSB are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Deian Sorescu de la Rakow, în schimbul sumei de un milion de euro.

În cazul în care noul contract va fi actva, salariul lui Deian Sorescu ar urma să crească cu câte o mie de euro în fiecare sezon, astfel încăt, în ultimul an de contract, ar ajunge să primească leafa pe care o avea la Rakow, 19.000 de euro.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Deian Sorescu, scos la pauză în meciul de debut la FCSB
  • Andrea Compagno, OUT și el după prima repriză a partidei cu FC Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și