Închide meniul

Delegare controversată la Csikszereda – Dinamo! A fost făcut praf de „câini” la ultimul meci arbitrat

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 15:22

Reclamă
Delegare controversată la Csikszereda – Dinamo! A fost făcut praf de câini” la ultimul meci arbitrat

Delegare controversată la Csikszereda - Dinamo!

Dinamo - Csikszereda / Hepta

Delegare controversată la Csikszereda – Dinamo! CCA a anunțat duminică arbitrul care va fi la centrul partidei de la Miercurea Ciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Horațiu Feșnic, care a fost făcut praf de jucătorii de la Dinamo, la ultimul meci în care au fost arbitrați de acesta.

Delegare controversată la Csikszereda – Dinamo!

Horațiu Feșnic a arbitrat-o pentru ultima dată pe Dinamo în etapa a 2-a din play-out. Atunci, „câinii” au primit vizita celor de la Petrolul, iar scorul final al partidei a fost de 1-1.

Atunci, Dinamo a fost egalată în minutul 90+13 de ploieșteni, printr-un penalty care a fost transformat de Gicu Grozav.

După meci, jucătorii lui Zeljko Kopic l-au făcut praf pe Horațiu Feșnic și i-au criticat și pe oficialii din camera VAR, care au analizat faza la care s-a dat lovitura de la 11 metri timp de 8 minute.

Reclamă
Reclamă 4

„A fost un arbitraj penibil. Au fost 4 minute de prelungire, și după ce s-a verificat s-au jucat 30 de secunde. Să ne lase mai bine pe noi să ne arbitrăm singuri. Să luăm mingea în mână, să facem ce vrem. Eu eram în spatele lui Musi, eram cu mâinile pe lângă el când a preluat mingea. Aveam mâinile puse pe el apoi, a vrut să tragă și a căzut pe spate. Eu nu l-am tras. A fost greu fără suporteri, dar asta e”, spunea atunci Amzăr, la digisport.ro.

Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda!

Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda! Suporterii echipei din Ștefan cel Mare vor să ia cu asalt Miercurea Ciuc, pentru partida care îi poate menține pe „câini” în Liga 1.

Dinamo s-a impus în fața celor de la Csikszereda cu scorul de 2-0, în prima manșă a barajului. Astfel, echipa lui Zeljko Kopic pornește cu prima șansă la returul de la Miercurea Ciuc.

Reclamă

Chiar dacă au primit doar aproximativ 120 de bilete la meci, suporterii echipei din Ștefan cel Mare au făcut sunat adunarea, pe rețelele de socializare și au anunțat că fanii care nu vor intra pe stadion își vor susține echipa din afara arenei.

„Acolo unde nimeni nu se aștepta.

O deplasare cum nu a mai fost alta.

Să îți susții echipa, neavând bilete, din afara stadionului. Nu este o finală de cupă europeană, este un meci la care cei din teren trebuie să știe că și al 12-lea jucător este cu ei. Avem echipa completă.

Am trecut prin multe în acest sezon și de aceea vrem să îl terminăm cu fruntea sus. Să nu uităm că, în momentul când nu mai aveam nicio speranță, a apărut o luminiță. Tocmai de aceea trebuie să ne jucăm șansa până la final. Mai avem 90 de minute și putem să respirăm.

Toți câinii merg la Miercurea-Ciuc. Avem datoria să fim acolo. Istoria nu ne-a transmis că doar în momentele de glorie să fim lângă echipă. Suporterul dinamovist, mult prea încercat, va înțelege și va fi acolo.

Chemăm toți suporterii să așteptăm echipa la final împreună”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes petru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și