Închide meniul

„O deplasare cum nu a mai fost” Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda! Mesajul suporterilor

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 15:32

Reclamă
„O deplasare cum nu a mai fost Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda! Mesajul suporterilor

Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda!

Fanii lui Dinamo, în timpul unui derby cu FCSB / Profimediaimages

Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda! Suporterii echipei din Ștefan cel Mare vor să ia cu asalt Miercurea Ciuc, pentru partida care îi poate menține pe „câini” în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus în fața celor de la Csikszereda cu scorul de 2-0, în prima manșă a barajului. Astfel, echipa lui Zeljko Kopic pornește cu prima șansă la returul de la Miercurea Ciuc.

Fanii lui Dinamo se mobilizează înainte de returul barajului cu Csikszereda!

Chiar dacă au primit doar aproximativ 120 de bilete la meci, suporterii echipei din Ștefan cel Mare au făcut sunat adunarea, pe rețelele de socializare și au anunțat că fanii care nu vor intra pe stadion își vor susține echipa din afara arenei.

„Acolo unde nimeni nu se aștepta.

O deplasare cum nu a mai fost alta.

Reclamă
Reclamă 4

Să îți susții echipa, neavând bilete, din afara stadionului. Nu este o finală de cupă europeană, este un meci la care cei din teren trebuie să știe că și al 12-lea jucător este cu ei. Avem echipa completă.

Am trecut prin multe în acest sezon și de aceea vrem să îl terminăm cu fruntea sus. Să nu uităm că, în momentul când nu mai aveam nicio speranță, a apărut o luminiță. Tocmai de aceea trebuie să ne jucăm șansa până la final. Mai avem 90 de minute și putem să respirăm.

Toți câinii merg la Miercurea-Ciuc. Avem datoria să fim acolo. Istoria nu ne-a transmis că doar în momentele de glorie să fim lângă echipă. Suporterul dinamovist, mult prea încercat, va înțelege și va fi acolo.

Reclamă

Chemăm toți suporterii să așteptăm echipa la final împreună”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon!

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Este vorba despre Edgar Ie, jucător care nu a fost utilizat des de Zeljko Kopic, în finalul actualului sezon competițional.

După finalul play-out-ului, Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Pentru a rămâne în Liga 1, „câinii” au nevoie de o victorie, în dubla manșă cu Csikszereda. În meciul tur, echipa alb-roșie s-a impus cu 2-0.

După primul meci de baraj, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Edgar Ie are un salariu colosal la Dinamo, de peste 24.000 de euro lunar!

Suma este cu adevărat uriașă pentru fotbalul românesc, mai ales dat fiind faptul că Dinamo a avut emoții cu privire la salvarea de la retrogradare până în ultima etapă.

„În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta…Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo, iar asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White.

Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Radio Dinamo1948.

În acest sezon, Edgar Ie a jucat pentru DInamo în 3 meciuri din sezonul regulat și în o singură partidă din play-out. Ajuns la 30 de ani, jucătorul trecut și pe la Barcelona este cotat acum la 1,3 milioane de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și