Închide meniul

Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 12:26

Reclamă
Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru

Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG - Barcelona 1-4!

Momentul în care Istvan Kovacs îi arată cartonaşul galben lui Kylian Mbappe / Hepta

Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Arbitrul român va conduce de la centru derby-ul FCSB – Rapid, care se va disputa sâmbăta aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul, ce ar putea decide matematic titlul în Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4!

Potrivit digisport.ro, Istvan Kovacs a aflat la câteva ore după ce a condus de la centru PSG – Barcelona 1-4 că va arbitra şi FCSB – Rapid.

A fost un scandal uriaş legat de modul în care a arbitrat Istvan Kovacs duelul din Liga Campionilor. Kovacs l-a eliminat pe Xavi, iar antrenorul Barcei l-a criticat dur după partidă.

După meci, au apărut mai multe reacţii vehemente contra lui Istvan Kovacs. Ilie Dumitrescu l-a apărat pe centralul din Carei.

Reclamă

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf

Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4, a fost dezvăluit chiar de antrenorul catalanilor, cel care a fost eliminat de arbitrul român, în minutul 56 al partidei care a stabilit semifinalista UEFA Champions League.

Kovacs a avut parte de o seară teribilă în Spania. El i-a eliminat pe Araujo şi Xavi, nu a acordat un penalty cerut de iberici, arătând punctul cu var în favoarea oaspeţilor.

Dacă presa din Spania a fost împărţită în legătură cu evoluţia centralului român, acesta a fost acuzat de toată lumea că nu le-a acordat gazdelor penalty, la un duel între Vitinha şi Gundogan. Xavi l-a criticat şi el dur pe român, pentru roşul pe care i l-a arătat lui Araujo.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului, antrenorul Barcelonei a vorbit pentru Mundo Deportivo şi a dezvăluit ce i-a spus românului pe teren. „I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, că nu a înţeles nimic din acest meci. A fost un dezastru. A schimbat soarta dublei. Nu-mi place să vorbesc de arbitri, dar el a schimbat soarta meciului”.

Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG 1-4

Xavi a fost şi el eliminat de Istvan Kovacs, în repriza a doua a meciului dintre Barcelona şi PSG (1-4), când scorul era 2-1 pentru oaspeţi, în returul din sferturile UEFA Champions League.

Spaniolul şi-a ieşit din minţi după un fault dictat la mijlocul terenului, în minutul 56, şi a lovit cu piciorul într-un obiect care protejează o cameră de luat vederi aflat aproape de arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic.

Apoi, Xavi a fost surprins înjurând înspre Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe antrenorul gazdelor. Asta după ce, la pauza meciului, arbitrul român îi arătase roşu şi antrenorului secund al catalanilor.

Istvan Kovacs, duel infernal în Spania

Aceasta a fost a treia eliminare a lui Xavi de când se află la conducerea Barcelonei. Prima a venit chiar în prima etapă din La Liga, cu Getafe. În etapa a 29-a, el era trimis la cabine pentru două galbene în timpul partidei cu Atletico Madrid.

A fost o seară infernală pentru Istvan Kovacs, care a pornit cu eliminarea controversată a lui Araujo şi cu roşul arătat lui Xavi, dar şi cu penalty-ul acordat pentru PSG. Mai mult, spaniolii au cerut un penalty la cea mai controversată fază a partidei.

Acesta a fost al şaptelea meci arbitrat de Istvan Kovacs în această ediţie de Liga Campionilor, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor, şi Inter – Atletico Madrid 1-0, în turul optimilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și