Închide meniul

Delegare de necrezut la FCSB – FC Botoșani. CCA trimite un arbitru care a fost la centru în 2 meciuri din acest sezon al Ligii 1

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 19:06

Reclamă
Delegare de necrezut la FCSB – FC Botoșani. CCA trimite un arbitru care a fost la centru în 2 meciuri din acest sezon al Ligii 1

Delegare de necrezut la FCSB - FC Botoșani

Cătălin Buși / Profimedia

Delegare de necrezut la FCSB – FC Botoșani. Oficialii de la Comisia Centrală de Arbitri au luat o decizie surprinzătoare, în condițiile în care fotbalul românesc este în plin scandal al arbitrajelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce nume precum Ovidiu Hațegan sau Istvan Kovacs au fost puternic contestate de oficialii din tabăra vicecampioanei, oficialii CCA au luat o decizie pentru a încerca să împiedice o nouă serii de controverse.

Delegare de necrezut la FCSB – FC Botoșani

Oficialii de la Comisia Centrală a Arbitrilor l-au delegat pe Cătălin Buși la meciul dintre FCSB și FC Botoșani, care contează pentru etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1.

Centralul în vârstă de 43 de ani a arbitrat, până în momentul de față, doar 2 partide la nivelul Ligii 1. Primul meci la care a fost delegat a fost cel dintre FC Voluntari și FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2-1, din luna iulie a anului trecut.

Buși a arbitrat cea de-a doua partidă în anul 2024. A fost la centru la duelul dintre Poli Iași și Universitatea Cluj, care s-a jucat pe data de 28 ianuarie. În sezonul curent a fost arbitru de rezervă la mai multe partide. Totodată, a mai fost la centru la duelul dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța, încheiat cu scorul de 4-0, în Cupa României.

Reclamă

A mai arbitrat o serie de meciuri din prima ligă în anul 2009, însă, majoritatea partidelor oficializate din cariera acestuia au fost în Liga a 2-a.

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0

Mihai Stoica s-a deslănțuit la adresa lui Ovidiu Hațegan, dar nu l-a uitat nici pe Istvan Kovacs, probabil cel mai controversat arbitru din România. Oficialul de la FCSB a spus că cei doi au un regim special de a arbitra partidele și că „își bat joc” de jucători, la meciurile pe care le conduc.

”Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult, cu Târnovanu a apărat de la 11 metri şi e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am primit vizita reprezentanților Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei ne-au arătat exact faza asta și ni s-a spus că, în momentul în care mâna se duce spre fața jucătorului și este folosită ca o armă, trebuie dat cartonaș roșu.

Sunt nişte greşeli odioase. E bătaie de joc, de aia, e bătaie de joc. Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu şi ei dau galben. 

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter – Atletico. Tu selecţionezi la naţională cei mai buni jucători, dar dacă joacă prost la echipele de club nu mai ajung la naţională. Dacă-şi bat joc de oameni şi nu dau doi bani pe ei când arbitrează”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și