Închide meniul

Denis Alibec a intrat în vacanţă, după eliminarea suferită cu Universitatea Craiova! Ce distincţie a primit înainte de Farul – FCSB

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 18:21

Reclamă
Denis Alibec a intrat în vacanţă, după eliminarea suferită cu Universitatea Craiova! Ce distincţie a primit înainte de Farul – FCSB

Denis Alibec a intrat în vacanţă şi a primit o distincţie înainte de Farul - FCSB

Denis Alibec / Profimedia

Denis Alibec a intrat în vacanţă, şi a primit o distincţie importantă înainte de Farul – FCSB. Atacantul constănţenilor a devenit cetăţean de onoare al Mangaliei, oraş în care s-a născut şi unde a început fotbalul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a primit cartonaş roşu, în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă. Atacantul lui Gică Hagi va rata astfel ultimele meciuri ale Farului, cu FCSB şi CFR Cluj.

Denis Alibec a intrat în vacanţă şi a primit o distincţie înainte de Farul – FCSB

Anunţul că Denis Alibec a devenit cetăţean de onoare în Mangalia a fost făcut pe contul oficial de Facebook al celor de la Farul.

„Internaționalul Denis Alibec a devenit astăzi cetățean de onoare al orașului Mangalia, acolo unde s-a născut și unde a început și fotbalul.

Initiațiva acestui proiect, care a fost votat în ședința de astăzi a Consiliului Local din Mangalia, i-a aparținut consilierului local Neculai Tănasă, care este și vicepreședinte al Academiei Hagi!

Reclamă

Denis Alibec este cel mai important fotbalist născut la Mangalia și totodată unul dintre cei mai importanți sportivi ai județului Constanța.

În proiectul inițiat de consilierul Neculai Tănasă au fost reamintite o parte din performanțele realizate până acum în carieră de Denis Alibec: 29 de selecții în naționala României, cel mai bun fotbalist român al anului în 2016, precum și două titluri de campion al României până în prezent”, notează cei de la Farul, pe Facebook.

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu. Atacantul Farului a primit două etape de suspendare. Astfel, Alibec nu va mai juca niciun meci pentru Farul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă absenţa în cele două etape, Denis Alibec a fost şi amendat cu 5.000 de lei, informează digisport.ro.

Absenţa lui Alibec în ultimele două meciuri e o mare lovitură pentru Farul. Pentru constănţeni urmează duelul cu FCSB, la finalul căruia trupa lui Gică Hagi ar putea deveni campioana Ligii 1.

Gică Hagi, despre absenţa lui Denis Alibec: „Nu e o problemă că lipseşte!”

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

Farul şi FCSB se vor duela în derby-ul care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și