Închide meniul

Denis Alibec a vorbit despre Gigi Becali: „Îmi cunoaște caracterul”. De ce nu a luat titlul şi cu FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 13:18

Reclamă
Denis Alibec a vorbit despre Gigi Becali: Îmi cunoaște caracterul”. De ce nu a luat titlul şi cu FCSB

Denis Alibec pleacă de la Farul

Denis Alibec, cu trofeul Ligii 1 / Hepta

Denis Alibec a vorbit despre Gigi Becali. În ultima perioadă atacantul Farului a tot fost acuzat de unii fani că ar fi luat roşu pentru a nu juca în meciul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi mama lui Denis Alibec a vorbit despre acuzaţiile respective. Ea a spus că acestea l-au afectat pe atacantul Farului.

Denis Alibec a vorbit despre Gigi Becali: „Îmi cunoaște caracterul”

Cu domnul Gigi Becali am vorbit ultima oară atunci când am plecat de la FCSB. De atunci nu am mai vorbit. Mă cunoaște, am fost acolo, vorbeam foarte des cu el la telefon, îmi cunoaște caracterul și știe că nu aș face niciodată lucrul acesta”, a declarat Denis Alibec pentru fanatik.ro.

De ce nu am luat titlul cu FCSB când am fost acolo? Pentru că l-a luat Viitorul… Țin minte și acum, am pierdut la ultima fază cu Dinamo, în minutul 98, din penalty. A marcat Hanca, a făcut Willy penalty (n.r. – William de Amorim) și așa s-a scris istoria”, a încheiat Denis Alibec.

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a vorbit despre cât de afectat este atacantul după ce a luat acel cartonaş roşu.

Reclamă
Reclamă

Denis suferă mult, nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi. Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult.

Am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri”, a declarat Emilia Stroe pentru sursa citată.

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2: „La 0-2 îmi spuneam ce prost sunt!”

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2. Atacantul echipei lui Gică Hagi a mărturisit că a regretat foarte mult că nu a putut juca în „finala campionatului”.

Reclamă

La 2-0 mă gândeam ‘ce prost ai fost că ai luat roșu’. Mă treceau toate gândurile, mă acuzam. Dar aveam încredere în băieți, știam ce valoare au, știam că putem să batem pe oricine.

După golul de 3-2 îmi venea să intru pe teren. Dar mă gândeam că poate pierdem cu 3-0. Am stat pe tunel.

Cu Louis (n.r. – Louis Munteanu) vorbesc în fiecare zi. Știu ce poate, îi știu valoarea. Și știu că în meciurile tari și decisive e important pentru echipă”, a mai declarat Denis Alibec.

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Farul este singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor. Constănţenii vor lua startul în primul tur preliminar, dar coeficientul de 4.000 pe care îl are echipa lui Hagi este sinonim cu un traseu infernal.

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Încă mai pot apărea mici modificări, din cauza faptului că mai sunt campionate în care nu se cunoaşte clasamentul final.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și