Închide meniul

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2: „La 0-2 îmi spuneam ce prost sunt!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 12:10

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2: La 0-2 îmi spuneam ce prost sunt!”

Denis Alibec, gol superb în Farul - Flora Tallin, din pasa lui Constantin Budescu

Denis Alibec, după o victorie a Farului / Profimedia Images

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2. Atacantul echipei lui Gică Hagi a mărturisit că a regretat foarte mult că nu a putut juca în „finala campionatului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Farul a înscris golul victoriei, iar Alibec a izbucnit în lacrimi, atacantul s-a ferit să intre pe teren de frica unei înfrângeri la masa verde.

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2

La 2-0 mă gândeam ‘ce prost ai fost că ai luat roșu’. Mă treceau toate gândurile, mă acuzam. Dar aveam încredere în băieți, știam ce valoare au, știam că putem să batem pe oricine.

După golul de 3-2 îmi venea să intru pe teren. Dar mă gândeam că poate pierdem cu 3-0. Am stat pe tunel.

Cu Louis (n.r. – Louis Munteanu) vorbesc în fiecare zi. Știu ce poate, îi știu valoarea. Și știu că în meciurile tari și decisive e important pentru echipă”, a declarat Denis Alibec pentru fanatik.ro.

Reclamă

Alibec a dezvăluit şi cum l-a convins Gică Hagi să vină la Farul. „Eram acasă, m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin la Farul să luăm campionatul. I-am zis că normal că da. La Farul știi că vii să joci fotbal. Când îl ai în față pe cel mai bun fotbalist român, vrei să demonstrezi că meriți să fii în echipa lui”, a mai declarat Alibec pentru sursa citată.

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă: „E logic să mă gândesc!”

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă chiar şi înaintea preliminariilor UEFA Champions League. „Regele” ar fi dispus să accepte o ofertă de la un club important din Europa.

Dacă vine o ofertă foarte tentantă și foarte bună și la un nivel care mă face să aspir să câștig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine, la ce-i mai mult. Așa e logica în toate.

Reclamă 4 / 0/3

Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte”, a declarat Gică Hagi pentru ProTV.

Gică Hagi îi linişteşte pe fani: ”Farul nu stă doar într-un antrenor”

Patron şi manager tehnic la Farul, Hagi anunţă că va găsi soluţii pentru înlocuirea lui, în cazul în care va pleca să antreneze o altă echipă.

Sunt antrenori foarte mulți în lume, așa că Farul nu stă doar într-un antrenor, pentru că nimic nu e etern. Mâine poate să facă și altul la fel, mai bine ca mine.

Deci Farul are un proiect. Lumea trebuie să știe că noi avem un proiect, pe care vrem să-l ducem la un alt nivel la în fiecare an, să progresăm și să fie pentru totdeauna”, a spus Gică Hagi.

Cu cine s-ar putea duela Farul în preliminariile UEFA Champions League

Farul este singura echipă care va reprezenta România în Liga Campionilor. Constănţenii vor lua startul în primul tur preliminar, dar coeficientul de 4.000 pe care îl are echipa lui Hagi este sinonim cu un traseu infernal.

Echipa lui Hagi va lua startul încă din primul tur nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Farul va avea meciuri de coşmar şi poate da chiar peste echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray.

Echipele cu care s-ar putea întâlni Farul în preliminariile Champions League:

Reclamă

Galatasaray (Turcia) – 31.500
Ferencvaros (Ungaria) – 27.000
Qarabag (Azerbaidjan) – 25.000
Slovan Bratislava (Slovacia) – 24.500
Ludogoreţ (Bulgaria) – 21.000
Sheriff Tiraspol (Moldova) – 19.500
BATE Borisov (Belarus) – 15.000
FK Astana (Kazahstan) – 13.000
Maccabi Haifa (Israel) – 13.000
Zalgiris (Lituania) – 11.000
HJK Helsinki (Finlanda) – 11.000
Flora Tallin (Estonia) – 10.500
Shamrock Rovers (Irlanda) – 9.000
The New Saints (Ţara Galilor) – 9.000
Olimpija Ljubljana (Slovenia) – 9.000
Zrinjski Mostar (Bosnia) – 8.500

Încă mai pot apărea mici modificări, din cauza faptului că mai sunt campionate în care nu se cunoaşte clasamentul final.

Recomandări
  • Denis Alibec şi-a povestit trăirile din timpul „finalei campionatului”
  • Alibec a privit de pe margine meciul care i-a adus titlul Farului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și