Închide meniul

Denis Alibec a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Constantin Budescu: „Joacă și la 100 de kilograme în Liga 1!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 17:22

Denis Alibec a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Constantin Budescu: Joacă și la 100 de kilograme în Liga 1!”

Denis Alibec a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Constantin Budescu

Constantin Budescu / orangesport.ro

Denis Alibec a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Constantin Budescu! Atacantul celor de la Farul este de părere că Budescu a început să ia în greutate din cauza ultimei accidentări, care l-a ținut o perioadă îndelungată pe „bară”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu este, în prezent, jucătorul celor de la Petrolul, formație care l-a transferat, liber de contract, în vara anului trecut, de la FC Voluntari.

Denis Alibec a vorbit despre problemele cu greutatea ale lui Constantin Budescu

Denis Alibec susține că Budescu ar putea să joace, în Liga 1, și cu 100 de kilograme. Totodată, acesta recunoaște că actualul jucător de la Petrolul i-a transmis că și-ar dori să ajungă la Farul Constanța.

„A fost accidentat, probabil de aia are probleme acum cu greutatea. Dar talentul nu i-l ia nimeni și cred că joacă și la 100 de kilograme în Liga 1.

Vorbesc des cu el. Mi-a spus că ar dori să vină aici, o să încerc să îl propun, poate la anul îl găsim pe la Constanța”, a declarat Denis Alibec, pentru digisport.ro.

Reclamă

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu

Bogdan Stelea l-a luat la ţintă pe Constantin Budescu, după o replică vulgară pe care mijlocaşul de la Petrolul a avut-o.

„Nu e în regulă. Vorbesc din punctul meu de vedere. Cât timp am jucat fotbal, s-a întâmplat de multe ori că anumiți jurnaliști să spună lucruri despre mine, dar în viața mea nu mi-a trecut prin cap să sun vreun jurnalist să-l trag la răspundere.

Mă întâlneam cu ei, puteam să fac o mulțime de lucruri. Mulți mergeau împreună cu noi la echipa națională. Stai și pierzi vremea cu lucruri care nu își au rostul.

Reclamă 4 / 0/3

Oamenii își fac meseria! Tu, dacă vrei să faci ceva, dă-le peste nas cu felul în care ar trebui să arăți și nu e nicio problemă. După aia, nimeni nu va avea nimic cu el.

Din câte țin minte, când s-a întors din țările arabe, slăbise foarte mult și toată lumea îl lăuda și era surprinsă”, a declarat Bogdan Stelea.

Explicaţiile lui Constantin Budescu după ce a avut o replică golănească

Explicaţiile lui Constantin Budescu, după ce a avut o replică golănească la adresa contestatarilor, nu au întârziat să apară. Fotbalistul de la Petrolul a motivat de ce a reacționat dur la adresa celor care l-au criticat pentru kilogramele în plus.

„Îmi permit şi eu să exagerez o dată la 15 ani. De 15 ani se exagerează pe subiectul ăsta cu greutatea despre mine. Acum a fost o altă chestie, s-au făcut copiii mari, au văzut pe la televizor. După 15 ani mi-am permis şi eu să trimit câteva mesaje, nu ştiu dacă au fost îndreptăţite sau nu.

Chiar dacă acum sunt mult mai slab decât la meciul cu Hermannstadt. Când joci bine, e bine, când nu joci, nu e. Acea accidentare nu s-a produs din cauza kilogramelor pe care le aveam, din păcate mi s-a rupt tendonul. Nu ştiu dacă ştie cineva cât de grea este accidentarea asta.

A făcut acea poză, eu am mai păţit lucruri de astea. Am preferat să nu zic nimic, dar acum am preferat să zic şi eu nişte lucruri în plus. (Reporter: De ce sunt scursuri?) Probabil am greşit eu că am spus la modul general, la nervi nu am mai stat să văd.

Eu am slăbit, când am fost ultima oară în Arabia aveam 78 de kilograme. M-a tras accidentarea asta un pic în jos. Sincer, nu m-am cântărit de curând, dar am câteva kilograme în plus. Nu pot să spun că sunt slim fit. Nici nu am fost niciodată, în afară de ultima perioadă din Arabia.

Reclamă

S-a exagerat, eu de asta am zis. Am exagerat şi eu. O dată la 15 ani mai exagerez şi eu, de acum mai exagerez peste 15 ani. Sper să mai joc până atunci”, a spus Constantin Budescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și