Închide meniul

Denis Alibec, anunţ legat de viitorul său, după Voluntari – Farul 1-1: „Am vorbit cu domnul Hagi!”

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 22:37

Reclamă
Denis Alibec, anunţ legat de viitorul său, după Voluntari – Farul 1-1: „Am vorbit cu domnul Hagi!

Decizia luată de Denis Alibec în privinţa viitorul său, după Voluntari - Farul 1-1

Denis Alibec şi Gică Hagi, în timpul unei partide/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Denis Alibec a oferit primele declaraţii, după ce Farul a încheiat la egalitate partida cu Voluntari. Atacantul constănţenilor s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia trupei lui Gică Hagi, însă în ciuda rezultatului, acesta susţine că va continua alături de constănţeni şi după pauza competiţională care va urma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a remizat pe terenul celor de la Voluntari. Deşi Tudor Băluţă a deschis scorul încă din minutul 4, constănţenii nu au reuşit să-şi menţină avantajul până la final, Adam Nemec egalând din penalty, pe final de joc.

Ce a spus Denis Alibec, după Voluntari – Farul 1-1

Denis Alibec a fost extrem de nemulţumit de remiza obţinută de Farul, în ultimul meci din 2022. Cu rezultatul obţinut pe terenul ilfovenilor, trupa lui Gică Hagi a ratat şansa de a termina anul pe primul loc din Liga 1, CFR Cluj având şansa de a trece în fotoliul de lider.

Atacantul lui Farul a mai declarat că a luat decizia, împreună cu Gică Hagi, să rămână la Farul şi după pauza din iarnă.

„Un meci forte prost, am început foarte bine, dar nu înţeleg de ce ne-am retras aşa mult. I-am lăsat să facă ce vor pe teren. Trebuia să stăm sus, cu siguranţă nu mai aveau nicio ocazie.

Reclamă

Nici nu ne-am gândit la CFR, am venit să câştigăm meciul acesta, stăm la mâna lor acum. Cum i-am simţit cu noi, cred că pot câştiga (n.r. Hermannstadt). Obiectivul rămâne campionatul, dar dacă jucăm aşa, cu siguranţă nu vom câştiga. Eu rămân, am discutat şi cu domnul Hagi.

A fost un duel aerian, nu cred că a fost penalty, nici nu s-a uitat la VAR. Aşa cum a dat, putea să nu dea. Sunt foarte supărat, nu am chef de nimic, speram să plecăm pe primul loc acasă. Sper acum să ne revenim”, a declarat Denis Alibec, pentru digisport.ro.

Farul a obţinut o singură victorie, în ultimele patru runde din Liga 1. Ca urmare, CFR Cluj are şansa să-i depăşească pe constănţeni, dacă îşi va câştiga partida cu Hermannstadt, din această rundă. Imediat după reluarea campionatului, Farul şi CFR Cluj se vor duela, în primul meci din 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Aioani, dezamăgit după Voluntari – Farul 1-1

Mihai Aioani s-a declarat, la fel ca Denis Alibec, dezamăgit de rezultatul obşinut de Farul cu Voluntari. Portarul constănţenilor a avut o prestaţie solidă în partida cu ilfovenii, trupa lui Liviu Ciobotraiu ameninţându-i poarta în nenumărate rânduri.

„Din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Luăm gol dintr-un penalty despre care nu ştiu ce să zic. Îşi doreau şi ei să câştige, au pus presiune, trebuiau să marcheze, şi din păcate le-a venit şi golul.

Nu avem presiunea locului în clasament, presiune este că trebuie să câştigăm fiecare meci. Nu ne-a ieşit aşa cum ne doream. A fost un an foarte dificl, cu rezultate foarte bune, faţă de sezonul trecut. Vrem să ne batem acolo sus. Orice meci este dificil”, a declarat Aioani, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și