Închide meniul

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj 2-0: „Este aşteptat de toată ţara”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 20:35

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj 2-0: „Este aşteptat de toată ţara

Denis Alibec poate pleca de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Denis Alibec a oferit prima reacţie, după Farul – U Cluj, şi a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare duelul cu Rapid, din runda viitoare. Atacantul constănţenilor este convins că meciul va fi unul „de foc”, echipele aflându-se pe primele două locuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut a cincea victorie consecutivă în Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a învins-o pe U Cluj, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Alexi Pitu şi Andrei Artean. Constănţenii au acumulat 33 de puncte, cu 5 mai multe faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Denis Alibec, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după Farul – U Cluj

Denis Alibec a analizat prestaţia echipei sale, din victoria cu U Cluj. Atacantul lui Gică Hagi susţine că relaţionează foarte bine cu ceilalţi jucători de la Farul, şi acest fapt se observă în rezultatele echipei. Totodată, internaţionalul român aşteaptă cu nerăbdare partida cu Rapid, din runda viitoare.

„Noi ne facem mereu jocul nostru. Toată echipa a făcut un meci foarte bun, am arătat maturitate în teren. Mă înţeleg foarte bine cu colegii, şi se vede în jocul nostru.

(n.r. titlul) E departe, nici măcar n-am intrat în play-off. Aştept cu nerăbdare meciul cu Rapid, va fi foarte frumos, este aşteptat de toată ţara”, a declarat Denis Alibec, pentru Digi Sport.

Reclamă

Alexi Pitu a marcat primul gol pentru Farul, în victoria cu U Cluj. Mijlocaşul s-a declarat bucuros la finalul meciului, susţinând că obiectivul echipei este calificarea în play-off, titlul momentan fiind departe.

„O echipă puternică, jocul nostru a fost mai bun în această seară. Cred că orele de antrenament sunt explicaţia pentru jocul nostru bun. Gândul nostru este să ne batem la play-off”, a declarat şi Alexi Pitu.

Andrei Artean, prima reacţie după ce a marcat în Farul – U Cluj

Andrei Artean a securizat victoria echipei sale, prin golul marcat în minutul 51. Mijlocaşul nu se gândeşte la titlu, în ciuda faptului că Farul este lider detaşat în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu la meciuri este cheia, ci la ceea ce lucrăm la antrenamente. Toată lumea spune că jucăm frumos. Trebuie să luam fiecare meci în parte. Nu ne gândim la ce fac alţii, nu am avut presiunea Rapidului. Până acum, nicio echipa nu a fost mai bună decât noi. Sper să fim la fel de montaţi în continuare.

Cred că trebuie să vă obişnuiţi cu schimbările la Farul. Mister lasă jucătorii să plece la mai bine. Vin jucători din Academie. De cinci ani de când sunt aici, în fiecare an văd acelaşi lucru. Fiecare venit joacă foarte bine.

E devreme să vorbim de titlu. Ne bucurăm că azi am câştigat cu un adversar foarte bun. Fiecare meci e important. În Cupă sperăm să nu facem vreo surpriză. (n.r. meciul cu Rapid) O să fie o atmosferă incendiară, şi sperăm să facem un meci bun, să ne bucurăm suporterii”, a declarat Andrei Artean, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și