Închide meniul

Denis Alibec, după ce a devenit campion: „M-au salvat băieţii”! Atacantul Farului regretă că nu a jucat în „finala campionatului”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 17:21

Denis Alibec, după ce a devenit campion: M-au salvat băieţii”! Atacantul Farului regretă că nu a jucat în finala campionatului”

Denis Alibec poate ajunge în Iran

Denis Alibec se bucură după o victorie a Farului în Liga 1 / Profimedia Images

Denis Alibec regretă că nu a jucat în Farul – FCSB 3-2, meciul care a adus titlul la Constanţa. Atacantul Farului le-a mulţumit băieţilor că au reuşit să compenseze lipsa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost cel care a marcat golul victoriei pentru Farul, în minutul 86.

Denis Alibec, după ce a devenit campion: „M-au salvat băieţii”

Cred că ar fi fost de zece ori mai mici emoțiile dacă eram în teren. Când intri pe teren e altceva, te detașezi complet și încerci să dai ce ai mai bun, nu ai emoții mari decât înaintea jocului. Când stai pe bară 90 de minute, fierbi!

Mai ales la 2-2, când eram peste ei și plutea golul în aer. M-au scos băieții, da! A fost o bucurie enormă, nici n-am realizat când a dat Louis gol, nu știam ce să fac. Vă dați seama că îmi pare rău că nu am jucat, dar important e că am câștigat și că suntem campioni.

E un vis devenit realitate. Mama și bunica erau în tribună. Sunt persoanele care m-au susținut cel mai mult. M-au ajutat să fiu ce sunt astăzi și să învăț că totul depinde numai de mine. Dacă nu dai totul, nimeni nu-ți va da cadouri.

Reclamă

V-am mai spus de ce dădeam din mâini în trecut. Când mă enervam, mă enervam pe mine, n-aveam treabă cu adversarii sau colegii. Mă enervam când nu îmi ieșea jocul, anul ăsta probabil a fost mai bine”, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion: „Am stat o săptămână în stres!”

Bunica lui Denis Alibec i-a „confiscat” golgheterului lui Gică Hagi medalia de campion al României. Au fost momente memorabile pentru atacantul în vârstă de 32 de ani, la sărbătoarea titlului. Farul a învins-o pe FCSB, scor 3-2, şi a primit trofeul Ligii 1.

Până să ajungă la petrecerea de titlu, acolo unde Gică Hagi a luat microfonul şi a cântat pe ritmuri greceşti, Denis Alibec a sărbătorit alături de bunica lui. Medalia de campion a ajuns la gâtul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte fericit, cum să fiu? Nu mai am voce! Sunt puţin nervos pe oameni că nu ne-au lăsat să ne bucurăm (n.r. fanii au luat cu asalt terenul la finalul meciului), sincer… nu am putut să ne luăm familiile. O să ne bucurăm mâine.

(Reporter: Denis, uite unde e medalia ta) La mamaia, da! Ea mi-a spus că îi batem”, a declarat Denis Alibec în faţa jurnaliştilor prezenţi la meci.

„E mare bucurie. Sunt foarte mândră. Am stat o săptămână în stres, până la meci, şi când am văzut că se termină cu victoria lor… Nu ţi-am spus că îi bateţi?”, a spus bunica lui Denis Alibec.

Denis Alibec, primul jucător care ia titlul cu trei echipe din provincie

Denis Alibec a făcut un sezon grozav în tricoul Farului. În 31 de meciuri de campionat a înscris 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Alibec a scris istorie astfel în fotbalul românesc. A devenit primul jucător care câştigă titlul cu trei echipe din provincie. A mai fost campion cu Astra (2016) şi cu CFR Cluj (2022).

Denis Alibec a izbucnit în lacrimi în finalul meciului Farul – FCSB 3-2.

 

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și