Închide meniul

Denis Alibec, euforic după Farul – Sepsi 2-1: „Suntem favoriţi la titlu!”. Care ar fi atuul echipei lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 18:43

Denis Alibec, euforic după Farul – Sepsi 2-1: „Suntem favoriţi la titlu!. Care ar fi atuul echipei lui Gică Hagi

Singura condiţie pe care Gică Hagi i-a pus-o lui Denis Alibec

Gică Hagi, fericit alături de Denis Alibec / Profimediaimages

Denis Alibec a fost euforic după meciul Farul – Sepsi, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Golgheterul constănţenilor asigură că echipa lui este, cel puţin pentru moment, favorită la câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut o victorie esenţială, în duelul cu Sepsi. Constănţenii au deschis scorul prin Constantin Grameni, în minutul 28. Mijlocaşul „Regelui” a avut o execuţie magistrală, punctând cu un şut de la marginea careului. Imediat după pauză, Adrian Mazilu a majorat diferenţa pentru Farul. Puştiul de 17 ani a înscris un gol superb, ajungând astfel la a şasea reuşită a sezonului.

Denis Alibec a fost euforic după Farul – Sepsi 2-1

În minutul 59, Alexandru Tudorie a redus din diferenţă, în încercarea de a relansa partida. Până la final, Sepsi nu a reuşit să marcheze şi golul secund, pentru a o egala pe Farul, şi astfel trupa lui Gică Hagi a obţinut cele trei puncte, în prima etapă de play-off.

Alibec nu a reuşit să marcheze, dar răsuflă uşurat pentru rezultatul înregistrat pe stadionul din Ovidiu.

Cu mari emoţii pe final. Sunt bucuros că am luat cele 3 puncte, a fost un meci greu. Ni l-am făcut şi noi greu, am avut multe oportunităţi, dar nu am reuşit să marcăm.

Reclamă

De câteva meciuri nu reuşesc să marchez şi parcă am o reţinere în faţa porţii. Ne gândim să ne batem la campionat, cât timp suntem pe primul loc, suntem favoriţi. După, vom vedea!

Toate meciurile o să fie echilibrate, acum sperăm să reuşim să câştigăm. Atuul nostru este foamea de performanţă şi ambiţia„, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Farul se menţine pe primul loc din play-off, cu 35 de puncte obținute, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra CFR Cluj, în duelul cu Rapid. Sepsi a rămas cu 21 de puncte, în clasamentul primei ligi.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a semnat un nou contract cu Farul

Atacantul în vârstă de 32 de ani a parafat o nouă înţelegere cu liderul Ligii 1, valabilă pentru două sezoane.

Cel mai bun marcator al constănţenilor a anunţat cum a fost convins de Gică Hagi să rămână la echipă. Mai mult decât atât, Alibec a recunoscut că i-a făcut o promisiune „Regelui”. În România îşi va dori să mai îmbrace numai tricoul Farului.

(Reporter: Ce te-a determinat să iei această decizie? Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase. (Reporter: Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci„, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al clubului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și