Închide meniul

Denis Alibec, mesaj pentru tânărul Adrian Mazilu, după Farul – Rapid 2-1: „Îl băteam dacă nu intra mingea în poartă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2023, 23:24

Denis Alibec, mesaj pentru tânărul Adrian Mazilu, după Farul – Rapid 2-1: „Îl băteam dacă nu intra mingea în poartă!

Denis Alibec a semnat cu Farul vara trecută

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru Farul / Hepta

Denis Alibec a avut un mesaj pentru puștiul de 17 ani Adrian Mazilu după meciul Farul – Rapid 2-1, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi a încheiat prima parte a campionatului pe prima poziție și e una dintre favoritele la câștigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu a înscris din nou pentru Farul și a ajuns la patru goluri în actuala stagiune a Ligii 1. Alibec a avut o reacție fabuloasă după reușita tânărului jucător. „Îl băteam dacă nu intra mingea în poartă!”, a spus Alibec.

Denis Alibec, mesaj pentru Adrian Mazilu, după Farul – Rapid 2-1

În privința luptei la titlu din play-off, Denis Alibec a anunțat că Farul va lupta până în ultimul moment pentru a obține trofeul de campioană.

„Mă bucur că am terminat pe primul loc, urmează 10 finale, sper să le câștigăm pe toate. Am vrut să ne luăm revanșa pentru meciul din tur, am dat totul pe teren, important e că am reușit să câștigăm. M-am simțit foarte bine, important e că am câștigat.

Sper la meciul cu Sepsi sau Craiova să marchez și eu. Mereu am fost altruist, îmi place aici, îmi plac suporterii, îmi place grupul, sunt aproape de familie. Nu ne gândim așa departe, trebuie să luăm fiecare meci, să jucăm ca azi, ne putem bate la campionat. Va fi un play-off foarte greu, toate echipele se vor încurca reciproc. Mă bucur pentru Mazilu că a marcat din nou, cred că îl băteam dacă nu intra mingea în poartă, glumesc acum”, a spus Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mazilu a înscris după gafa lui Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a făcut o gafă uriașă în Farul – Rapid. Goalkeeper-ul giuleștenilor l-a trădat pe Adrian Mutu și le-a făcut cadou un gol constănțenilor. Adrian Mazilu, extrema celor de la Farul, a profitat de greșeala portarului giuleștean și și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

În minutul 50 al meciului de la Constanța, formația gazdă a scăpat pe contraatac, iar Adrian Mazilu a fost lansat în careul adversarilor. Puștiul lui Gică Hagi a șutat spre poarta lui Horațiu Moldovan, însă șutul a fost unul modest, lipsit de forță.

Chiar și așa, portarul giuleștenilor a fost prins pe picior greșit și nu a reușit să prindă mingea. Deși a atins balonul, acesta a intrat în poartă, spre dezamăgirea lui Adrian Mutu, căruia nu-i venea să creadă ce gafă a putut face portarul său.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a câștigat sezonul regulat

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regulat.

La Ovidiu, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Sefer, şut de la marginea careului în minutul 14. Echipa lui Gheorghe Hagi a egalat după numai şapte minute, prin golul lui Artean, care a marcat cu o lovitură de cap.

Alibec a trimis în bară în minutul 37, apoi acelaşi jucător a înscris, dar reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid. Farul a înscris totuşi golul victoriei în minutul 50, când Horaţiu Moldovan a gafat la şutul lui Mazilu. Victorie cu 2-1 pentru Farul, care încheie sezonul regular pe prima treaptă a podiumului Ligii 1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și